Editura Evenimentul si Capital

Interesant! Patronul care ţipa şi jignea angajatele de la Păuleşti a cerut ÎNSOLVENŢA fabricii

Autor: | | 6 Comentarii | 3546 Vizualizari

După scandalul apărut în presă, relatat şi de noi, despre Eleftherios Vanellis, cetățeanul cipriot care îi jignea pe angajații fabricii de textile din satul Păulești, județul Prahova, va putea fi amendat cu maximum 1.000 de lei pentru injuriile aduse.

Mai mult, în presă s-a aflat informația că fabrica de textile Unique Clothing și-a cerut insolvența încă din data de 4 iulie. Cererea a fost înregistrată la Tribunalul Prahova, iar ca administrator judiciar provizoriu a fost desemnat Prahova Insolv IPURL, notează Observatorul Prahovean.

Termenul de judecată va fi  la data 20.10.2017 şi pune în vedere administratorului judiciar să întocmească raport lunar cuprinzând descrierea modului în care şi-a îndeplinit atribuţiile, conform art.59 alin din lege. Cu apel în 7 zile de la comunicare care se va depune la Tribunalul Prahova. Pronunţată în şedinţă publică, astăzi 07.08.2017".

Iată cum se adresa patronul angajatelor: ”Știți ceva, idioții dracului? Cheltuiesc 50.000 de lire pe lună! De ce? Pentru munca voastră de căcat. Sunteți cu toții niște idioți! Niciunul dintre voi nu este recunoscător! Tăceți din gură! M-am săturat de voi toți! V-ați comportat ca niște animale! Sunteți dezgustători! Duceți-vă dracului, tăranii dracului!”, urla  Eleftherios Vanellis. Înregistrarea a fost făcut în data de 16 iunie și a fost publicată ieri de către Observatorul Prahovean.

Administratorul societății se numește Dimitriou Antreas un bărbat originar din Cipru, în vârstă de 71 de ani. Observatorul Prahovean a încercat încă de marți obținerea unui punct de vedere oficial al firmei cu privire la această situație, însă la numerele de telefon afișate pe internet nimeni nu a răspuns.

În mediul virtual atitudinea lui Eleftherios Vanellis nu diferă cu mult față de cea din realitatea, însă șocant este că acesta distribuie simboluri naziste lucru pedepsit de legea 107/2006 din România.

Pe lângă postările pline de jigniri, Vanellis are pe pagina de facebook și o fotografie modificată în care apare el în prim plan, iar în colțul din stânga jos zvastica nazistă suprapusă peste imagine. Totodată bărbatul și-a desenat în aceeași fotografie și o mustață ca a lui Adolf Hitler, relatează observatorulph.ro

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate