Partidul Noua Republică a depus la BEC lista candidaţilor la europarlamentare

Partidul Noua Republică a depus la BEC lista candidaţilor la europarlamentare

Partidul Noua Republică a depus azi la BEC dosarele de candidatură pentru alegerile europarlamentare din 25 mai, lista candidaţilor fiind deschisă de preşedintele formaţiunii, Mihail Neamţu.

"Noua Republică a depus peste 220.000 de semnături. A depus o listă de candidaţi proaspeţi, noi. Suntem un partid al noutăţii şi candidaţii reprezintă această noutate. Oameni care nu am mai făcut politică, în marea lor majoritate sunt oameni care se implică pentru prima data în cetate, antreprenori, foarte mulţi tineri şi o medie de vârstă de doar 37 de ani pentru cei 31 de candidaţi", a declarat Neamţu la BEC, citat de Agerpres. Potrivit preşedintelui partidului Noua Republică, pe lista candidaţilor se mai află George Mioc, cetăţean româno-american, pe locul trei este prim-vicepreşedintele partidului, Ştefan Bârgăoanu, urmat de Corneliu Berari, Victor Ciumac şi Andrei Rosetti.

"Vom lupta pentru o mai bună reprezentare a României şi a intereselor naţionale la Bruxelles. (...) Vom lupta pentru o educaţie care să fie la standarde occidentale în ţara noastră, deci vom cere ca la nivel european plagiatul şi alte forme de corupţie să fie combătute în educaţie. Vom lupta pentru o sănătate în care românii să beneficieze de pe urma investiţiei statului în medici. Vom lupta pentru familia tradiţională, care în opinia noastră este familia rezultată din uniunea naturală dintre bărbat şi femeie", a precizat Neamţu, citat de Agerpres.

Ne puteți urmări și pe Google News