Editura Evenimentul si Capital

Paranormal? Copiii care știu ce au făcut înainte de a se naște

Toate relatările aparţin unor copii care nu au nici cea mai vagă legătură unii cu alții
Autor: | | 1 Comentarii | 2469 Vizualizari

„Memories Of Heaven” este un volum publicat recent în Occident şi ai cărui autori sunt oratorul motivaţional Dr Wayne Dyer şi asistentul acestuia, Dee Garnes.

Cartea reuneşte unele din cele mai impresionante istorii povestite de către copii. Mulţi dintre “povestitori” au sub doi ani. Detaliile sunt atât de şocante şi atât de plauzibile încât până şi cei mai mari sceptici ar putea fi bulversaţi.

Toate relatările aparţin unor copii care nu au nici cea mai vagă legătură unii cu alții iar asemănarea izbitoare a celor descrise nu poate fi ignorată nici chiar de cei mai suspicioşi dintre sceptici. Practic, sunt zeci de istorii ale unui fenomen oarecum similar. Spre exemplu, Zibby Guest, din Chester, Marea Britanie, spune că cel de-al doilea fiu al său, Ronnie, avea doar 16 luni când a început să vorbească şi să povestescă despre “cealaltă casă” în care a crescut cu ceilalţi “mami şi tati”.

Din senin

Susan Bowers, din Statele Unite, a rămas cu gura căscată când copilul său de numai trei ani, care încerca să se încalţe, s-a oprit brusc în mijlocul operaţiunii şi a mormăit ca un adult “eram băiat mare înainte, dar presupun că trebuie să învăţ din nou să-mi leg şireturile”.

Ann Marie Gonzalez, tot din Statele Unite, spune că a fost “puţin speriată” când fiica sa s-a oprit din senin în timpul unui cântecel şi a întrebat-o dacă îşi mai aminteşte “focul”. A întrebat-o despre ce “foc” era vorba iar micuţa i-a povestit despre incendiu care i-a ucis ambii părinţi şi că apoi a fost crescută de “buni Laura”. Un alt copilaş, cea mai mică dintre fiicele lui Heather Leigh Simpson, statul american Indiana, nu suporta să audă sirenele ambulanţelor. Spunea că îi aminteau de ziua oribilă în care mama sa a plecat cu o ambulanţă şi nu s-a mai întors niciodată. Când mama sa i-a spus că nu era aşa, că este încă aici, fetiţa i-a replicat: “Nu tu, mama de dinainte”.

Un băieţel american pe nume Tristan se uita la Tom şi Jerry în timp ce mama sa, Rachel Martin, gătea. A intrat brusc peste ea şi a întrebat-o: “Îţi mai aduci aminte că acum mult timp obișnuiam să gătesc în bucătăria lui George Washington (primul preşedinte al SUA)? Amuzată, mama l-a întrebat dacă era şi ea acolo. “Da. Aveam pielea maronie. Dar apoi am murit -  nu am putut să mai respir”, a mai povestit copilaşul şi şi-a strâns mâinile în jurul gâtului. Intrigată, Rachel a început să citească despre viaţa lui George Washington  şi a descoperit că bucătarul acestuia Hercules avusese trei copii: Richmond, Evey şi Delia. A continuat să discute cu fiul său iar acesta şi-a adus aminte de Richmond şi Evey, dar nu îşi amintea de Delia.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate