Pantilimon pleacă de la City. Vezi de unde are ofertă

Pantilimon pleacă de la City. Vezi de unde are ofertă

Portarul echipei Manchester City Costel Pantilimon se află în atenţia clubului german Borussia Monchengladbach, care este în căutarea unui înlocuitor pentru Marc-Andre ter Stegen, informează site-ul sportsdirectnews.com, citat de Mediafax.ro.

Conform sursei citate, Pantilimon se află printre priorităţile grupării din Bundesliga. Internaţionalul român este rezerva lui Joe Hart la Manchester City.

Marc-Andre ter Stegen a respins la sfârşitul anului trecut propunerea clubului Borussia Monchengladbach pentru prelungirea înţelegerii. Internaţionalul german este dorit de FC Barcelona, care din vară se va despărţi de portarul Victor Valdes.

"Pantilimon a fost mai mult o soluţie de rezervă pe Etihad Stadium, deşi a ameninţat locul lui Joe Hart, aflat într-o formă slabă în acest sezon. Totuşi, portarul de 26 de ani nu pare a fi o soluţie pe termen lung pentru problemele lui City şi ar putea fi lăsat să plece, în condiţiile în care şi el doreşte acest lucru", a notat sportsdirectnews.com, citat de Mediafax.ro.

Ne puteți urmări și pe Google News