Editura Evenimentul si Capital

ORORILE din cele Două Războaie Mondiale. Soldați CANIBALI, FABRICI de BEBELUȘI sau moașe care OTRĂVESC oamenii cu SUPĂ de ARSENIC | GALERIE FOTO

Autor: | | 3 Comentarii | 5539 Vizualizari


Vezi galeria foto:

În timpul celui de-al Doilea Război Mondial, în armatele din Germania, Japonia sau SUA se petreceau lucruri îngrozitoare, dar pe care puțină lume le cunosc.

Programul Lebensborn

Nebunia lui Hitler în legătură cu persoanele blonde cu ochii albaștrii s-a transformat într-un plan malefic. Ultima soluție pentru „purificarea rasei” erau camerele de gazare și Holocaustul, dar puțină lume știe faptul că Hitler avea un plan de a face care rasa ariană să domine lumea.

Acesta și-a creat fabrici pentru făcut și crescut bebeluși cu astfel de trăsături. Programul s-a numit „Lebensborn”.

Generalii au primit ordin de a le spune soldaților să facă copii cu femeile din zonele invadate din Polonia. Femeile care rămâneau gravide cu ei erau transferate în fabrici special create, acolo unde aveau parte de condiții de lux.

După ce femeie dădeau naștere copiilor, naziștii îi răpeau.

Polonia susține că aproximativ 200.000 de bebeluși au fost astfel răpiți în programul Lebensborn.


Crimele din Nagyrev

Chiar dacă multe orori se petreceau pe câmpurile de luptă, se pare că și unele comunități au făcut pact cu Diavolul. Astfel, în micuțul oraș din Ungaria, Nagyrev, o serie de crime înfiorătoare i-au șocat pe toți în timpul Primului Război Mondial.

Crimele au început după ce o moașă a ajuns în oraș, iar femeile au început să aibă diverse probleme de sănătate. Aceasta ale-a dat o „pastilă specială”, o supă mortală cu arsenic.

Efectele devastatoare au început la scurt timp după administrarea aceste combinații. Zeci de femei și bebeluși au început să moară, sau să acuze grave probleme de sănătate.

Dar crimele nu s-au oprit aici. Atunci când soldații au venit de pe front, înapoi în oraș, ei au fost otrăviți din greșeală de către soțiile lor.

Peste 300 de persoane se presupune că ar fi fost omorâți de moașă prin folosirea supei mortale.


Soldații SUA și japonezii morți tratați ca pe TROFEE

Propaganda din cele două războaie mondiale a atins praguri critice. Dar nu multă lume cunoaște faptul că armata SUA, în Primul Război Mondial, a avut o propagandă îngrozitoare împotriva soldaților japonezi.

Astfel, soldaților americani li se transmite că soldații japonezi sunt animale, ei nefiind capabili de gândire. Americanii credeau toate aceste lucruri, ei pornind la război ca la o vânătoare de animale.

Dar această propagandă a fost dusă până la extrem, iar din pricina nebuniei, soldații au început să dezmembreze corpurile japonezilor morți pentru a lua cu ei trofee „de vânătoare”.

La început, urechile le erau tăiate și puse la curelele pantalonilor, iar după un timp, dinții le erau scoși și transformați în lănțișoare. Doritori de sânge au mers și mai departe, și au început să ia craniile adversarilor sau diferite părți din corpurile lor, pe care le trimiteau în SUA pentru a le transforma în trofee. Fenomenul a fost atât de extins încât, în 1942, șefii din armată au dat câtev legi pentru a-l opri. Dar a fost prea târziu.


Psihopata Irma Grese de la Auschwitz

Condamnată și spânzurată la vârsta de 22 de ani, Irma Grese este persoana care a rescris definiția ororii, chiar din punctul de vdere al naziștilor. Ea a fost angajată la Auschwitz din pricina atitudii dure și a fizicului impunător. Dar ceea ce nu se știa era faptul că ea era psihopată.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate