Omul care refuză naţionala României e dorit de Manchester United

Omul care refuză naţionala României e dorit de Manchester United

Fundaşul stânga al echipei Lazio Roma, Ştefan Radu, se află pe lista jucătorilor pe care Manchester United doreşte să-i transfere pentru înlocuirea francezului Patrice Evra, informează Mediafax.ro.

Patrice Evra ar urma să nu mai facă parte din lotul "diavolilor" începând din vară.

Pentru postul de fundaş stânga, Manchester United l-ar dori şi pe Luke Shaw (Southampton), însă jucătorul de 18 ani se află şi în atenţia grupării Chelsea Londra, i-ar achiziţionarea lui s-ar putea dovedi prea scumpă.

După ce managerul celor de la Manchester United, David Moyes, nu a reuşit să-l transfere pe fostul său jucător de la Everton, Leighton Baines, care şi-a prelungit contractul cu gruparea din Liverpool, Ştefan Radu a devenit una dintre principalele ţinte ale tehnicianului, informează footballdirectnews.com.

Ne puteți urmări și pe Google News

În trecut, Ştefan Radu ar mai fi fost dorit de Roberto Mancini la Manchester City. Un alt avantaj al lui Ştefan Radu este reprezentat de faptul că el poate evolua şi pe postul de fundaş central, de unde sârbul Nemanja Vidici va pleca în vară.

"Au fost discuţii despre aducerea lui Radu de la Lazio. El este unul dintre puţinii jucători la care ne uităm şi se încadrează şi în suma de transfer pe care suntem dispuşi să o plătim", a declarat o sursă din cadrul clubului, citat de mediafax.ro.

Un alt jucător pe care Manchester United l-ar dori de la gruparea capitolină este fundaşul central albanez Lorik Cana.