Editura Evenimentul si Capital

Ofertă. ENEL devine și FURNIZOR DE GAZE NATURALE pentru clienții casnici

Autor: | | 0 Comentarii | 746 Vizualizari

Furnizorul de electricitate Enel, anunță intrarea și pe piața de gaze naturale. Ofertele sunt special concepute pentru clienții rezidențiali, care pot opta pentru un singur furnizor de electricitate și gaze naturale. Aceștia pot alege un abonament pe o perioadă contractuală de 24 luni și un termen de plată de 30 de zile.

Oferta de gaz Enel este complementată de serviciile: Enel Asistență Gaz și Enel Asistență Gaz +, care oferă clienților pachete de asistență pentru instalația de utilizare a gazelor naturale și instalațiile de alimentare cu gaz, printr-o rețea specializată de companii.

Enel Asistență Gaz este un serviciu cu valoare adăugată care le asigură clienților rezidențiali verificarea instalației de utilizare a gazelor naturale și două intervenții anuale legate de evenimente la instalațiile de alimentare cu gaz care necesită intervenții de urgență. Beneficiarilor acestui serviciu de asistență li se va oferi, din partea echipelor tehnice specializate și autorizate identificarea avariilor sau a defecțiunilor și să efectuarea reparațiilor necesare. În plus, pachetul Enel Asistență Gaz + include ca serviciu adițional și verificarea la doi ani a centralelor termice pe gaz cu o capacitate de până la 35KW. Timpul de intervenție pentru rezolvarea unui incident prevăzut în pachetele Enel este de maxim 4 ore în zona urbană și maxim 6 ore pentru zona rurală.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Economie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate