O stewardesă A CĂZUT DIN AVION! Povestea incredibilă a unei ALTE stewardese / VIDEO

O stewardesă A CĂZUT DIN AVION! Povestea incredibilă a unei ALTE stewardese / VIDEO

A căzut din avion la aeroportul din Dubai, în urma ciocnirii avionului cu o maşină a serviciului de catering.

Este vorba despre o stewardesă de la compania Ural Airlines. Incidentul s-a produs în timpul pregătirii avionului pentru zborul U6-806 Dubai-Perm. În urma coliziunii, avionul a suferit pagube minore. „Stewardesa a ieşit din avion în momentul coliziunii. În prezent, ea se află la un spital din Dubai. La Dubai a fost trimis un avion de rezervă pentru zborul la Perm”,a anunţat serviciul de presă al Ural Airlines. Presa notează că „aceasta este un caz izolat”, deoarece există o poveste a unei stewardese - Vesna Vulovic, care este incredibilă în ceea ce priveşte „căderea din avion”. A uimit

Respectiv pe 27 ianuarie 1972, un avion iugoslav s-a rupt în două în timpul zborului şi s-a prăbuşit de la o înălţime de 10.160 de metri. Stewardesa Vesna Vulovic a fost singura supravieţuitoare, uimind comunitatea ştiinţifică internaţională.

Potrivit Cărţii Recordurilor Guinness, fosta stewardesă deţine recordul mondial privind cea mai lungă cădere fără paraşută. Avionul iugoslav călătorea de la Copenhaga la Zagreb şi s-a prăbuşit de la 10.160 de metri, pe teritoriul Cehoslovaciei (în prezent Republica Cehă). 23 de pasageri şi patru membri ai echipajului au murit. Singura supravieţuitoare a fost Vesna Vulovic, pe atunci în vârstă de 22 de ani. Echipele de intervenţie i-au descoperit trupul frânt printre rămăşiţele arse ale avionului.

Ne puteți urmări și pe Google News

Când s-a trezit din comă, Vesna Vulovic a avut ca ultimă amintire momentul în care pasagerii s-au urcat în avion, aşa că i-a putut ajuta pe anchetatori în niciun fel să determine cauza prăbuşirii avionului. În urma unei investigaţii făcute oarecum în fugă, s-a stabilit că separatiştii unei grupări fasciste croate au detonat o bombă aflată la bordul avionului, cu toate că atentatul nu a fost revendicat niciodată.

TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • DOSARUL PRĂBUŞIRII FNI: Pedeapsa de 15 ani de detenţie a lui Nicolae Popa, redusă la 6 ani şi 8 luni datorită noilor coduri!
  • Stareţul de la mănăstirea unde s-a ASCUNS Iulia: „La spovedanie, mi-a spus că e fugită de acasă”
  • "Dialogul surzilor". Ponta găseşte pretexte să-l blocheze pe Iohannis

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

  • Ce se întâmplă atunci când sari COARDA foarte mult | VIDEO
  • GROPI TERIFIANTE au început să apară peste tot în Anglia. Ce provoacă acest fenomen ciudat | GALERIE FOTO
  • O adolescentă satanistă a ucis peste 23 de persoane! Îşi găsea victimele pe internet! Iată care a fost metoda ei
Citiţi mai mult: Stiri si Actualitate > Ultimele stiri si stirile zilei online

<iframe src="//www.youtube.com/embed/KJwgeGliV78" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>