Editura Evenimentul si Capital

O premieră în Istoria României: Un Guvern sprijinit în Parlament de Binomul SRI-DNA! | ROMÂNIA LUI CRISTOIU

Ion Cristoiu
Autor: | | 13 Comentarii | 17473 Vizualizari

După anunțul de la Cotroceni, un tip mai deștept ca mine mi-a trimis următorul Mesaj: ”Oamenii gri sunt la modă. Ciolos? Parcă-l văd pe STOLO, în urmă cu vreo 20 de ani, cum se mai repetă Istoria…”

Am dezvăluit Mesajul, pentru că formula Oamenii gri mi-a plăcut atît de tare încît m-am decis s-o folosesc și eu cînd va veni vorba de premierul desemnat.

Cum nu era a mea, am simțit nevoia să precizez sursa, să nu fiu acuzat, Doamne ferește! de niscaiva plagiat.

Așadar, Dacian Cioloș, noul om gri al istoriei postdecembriste, a fost desemnat de Klaus Iohannis să formeze noul Guvern.

La Conferința de presă de miercuri, 10 noiembrie 2015, de la Cotroceni, limitată la declarațiile celor doi și, prin asta, confirmînd natura de secretomanie securistică a noului regim, Klaus Iohannis a măcănit mai multe bla-bla-uri pentru a justifica decizia de a desemna un premier tehnocrat în fruntea unui Guvern tehnocrat.

Că Victor Ponta va fi forțat să demisioneze pentru ca Președintele să-și facă Guvernul Mai mult decît al Meu  (e de două ori al lui, pentru că nu doar că-l susține pe el, dar, mai mult, e ales de el) ne-a anunțat mai demult un om de casă de-al lui Klaus Iohannis.

Rareș Bogdan, pentru că despre el e vorba, făcea public în 23 octombrie 2015 numele viitorului premier desemnat:

Dacian Cioloș.

La 11 zile de la Tragedia de la Clubul de noapte Colectiv, avem un premier desemnat în persoana lui Dacian Cioloș.

Prin urmare, parafrazîndu-se pe el însuși din Declarația prilejuită de demisia lui Victor Ponta, Klaus Iohannis ar fi trebuit să spună, la desemnarea noului premier:

„A trebuit să moară oameni pentru a-l putea desemna pe Dacian Cioloș premier!”

Nu împărtășesc deocamdată Teoria Conspirației potrivit căreia Incendiul de la Colectiv e rodul unei Operațiuni scăpate de sub control a Noii Securități pentru ca Klaus Iohannis să aibă pe 16 noiembrie 2015, la împlinirea unui an de cînd a fost pus de Sistem în fotoliul de la Cotroceni, Guvernul mai mult decît al Meu.

Spun deocamdată, deoarece, deși n-am încă suficiente date pentru a accepta teza Diversiunii, amintirea celor peste 1.000 de oameni morți în decembrie 1989 pentru ca echipa gorbaciovistă a lui Ion Iliescu să rămînă la Putere, pentru ca Nicolae Ceaușescu să fie executat și pentru ca Armata, cea rămasă pînă la capăt credincioasă Dictatorului, să iasă basma curată, îmi spune, alături de amintirea altor fapte din Istorie, că Sistemul, interesat să-și rezolve interesele politico-mafiote, nu s-ar da în lături să aibă pe conștiință morții de la Colectiv.

Oricum, desemnarea unui premier știut deja cu trei săptămîni în urmă, impunerea unui Guvern de tehnocrați, mult dorita de Klaus Iohannis și de Binomul SRI-DNA  plecare a PSD de la Putere, adîncesc în chip dramatic suspiciunile opiniei publice potrivit cărora e ceva în neregulă, ascuns opiniei publice în chip securistic, în Tragedia de la Colectiv.

Dacă în privința focului pus dinadins, dar cu un efect mai puțin dezastruos (nu-i exclus să se fi pariat pe mai puțini morți!) mai am șovăieli, în privința manipulării protestelor de stradă n-am nici o îndoială.

De fapt, despre asta am mai scris în ultimul timp.

Și că am lovit acolo unde trebuie mi se confirmată de noile atacuri ale Diviziei Presă a SRI în frunte cu Hotnews (site-ul purtător de cuvînt al Noii Securități!) împotriva mea din ultimul timp.

Suita de bla-bla-uri măcănită de Rața mecanică a lăsat impresia unei preluări la nivel înalt a sloganurilor din Stradă.

Ca om care, după cum am mai spus, am trăit toate Revoluțiile, cu excepția celei din octombrie 1917, nu mi-e greu să dibui că relația e alta.

Nu Strada i-a impus lui Klaus Iohannis sloganele, ci el sau mai precis Sistemul a impus Străzii sloganele care urmau să fie invocate drept argument pentru instalarea unui Guvern alcătuit din oameni gri, condus de un Om gri.

Străzii sau mai precis Grupurilor de hăulitori li s-au dat să strige și să agite sloganurile de care aveau nevoie Regizorii noii Diversiuni pentru a impune un Guvern tehnocrat.

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Opinii EVZ

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate