Editura Evenimentul si Capital

O locuitoare din Calais A DEZVĂLUIT CE FAC IMIGRANŢII fără ca poliţia să se amestece: “Atacă şi copiii, VIOLEAZĂ, FURĂ.”

Simone Hericourt
Autor: | | 29 Comentarii | 11053 Vizualizari

Simone Hericourt, o locuitoare din Calais, a vorbit despre reralităţile din oraşul în care locuieşte şi care, conform celor spuse de ea, este cucerit de imigranţii proveniţi din ţările arabe.

O locuitoare din Calais A DEZVĂLUIT CE FAC IMIGRANŢII fără ca poliţia să se amestece: “Atacă şi copiii, VIOLEAZĂ, FURĂ.”

Simone Hericourt, o locuitoare din Calais, a vorbit despre reralităţile din oraşul în care locuieşte şi care, conform celor spuse de ea, este cucerit de imigranţii proveniţi din ţările arabe.

Conform expunere.com, Simone Hericourt a acuzat lipsa de implicare a poliţiei şi a politicienilor în acest context. a

“Poliţia chiar nici nu poate să intre în zona, pe care o numesc Cartierul musulman. Este interzis. Până acum, am îndurat tot felul, dar omul nu poate suporta insuportabilul. Când vede încontinuu, în fiecare zi, în fiecare noapte, revolte,

Ei vin în centrul oraşului în număr de două, trei, patru mii – sunt peste tot, bat în maşini cu răngi de fier, atacă oamenii, chiar atacă şi copiii, violează, fură… Este de neînchipuit ceea ce suferim. Intră în casele particulare şi când oamenii sunt acasă. Simplu, vin şi cer ceva de mâncare sau cer ajutor. Uneori, îi bat pe oameni şi fură ce vor şi ceea ce nu pot lua cu ei sparg.

Şi dacă vrem să ne apărăm, avem imediat în spinare poliţia. Poliţia nu primeşte anunţurile noastre deja de mult timp. Fiul meu a fost atacat. Trecea paşnic prin centrul oraşului cu căştile pe urechi şi asculta muzică când cineva l-a bătut pe umăr. S-a întors crezând că e un prieten şi s-a uitat la feţele celor trei migranţi ilegali. A primit o lovitură puternică în faţă cu o rangă de fier.

Fiul meu este destul de puternic, aşa că a încercat să se apere şi aceştia trei s-au retras. Iar apoi a auzit dintr-o parte zgomot – şi acolo stăteau treizeci de migranţi care au venit să-l masacreze. El a fugit pentru că nu este kamikaze. Când am văzut în ce condiţii fiul meu s-a întors acasă, mi-am spus că puteau să-l omoare. Și el nu este singurul caz.

Migranţii atacă şi copii, şi studenţi, pe drumul spre şcoală şi de la şcoală. Chiar ajung aşa departe încât pătrund în autobuzele şcolare.

La 23 ianuarie migranţii au organizat în Calais o revoltă mare. A fost oribil, a durat toată după-amiaza şi toată seara. Au distrus şi statuia generalului De Gaulle. Au scris pe ea “Fuck France!”. Şi sub ea au pus steagul statului islamic.

Despre ce altceva pot să vorbesc, decât despre ceea ce se întâmplă? Ei demonstrează din cauza condiţiilor lor, dar cu cât primesc mai mult, cu atât îşi doresc mai mult. Niciodată nu vor avea destul, niciodată, niciodată, niciodată. Când trecem pe lângă ei, imediat auzi «Dă-mi mobilul…». Şi dacă nu-l daţi, vă bat.

Şi să nu vă bazaţi cumva că poliţia vă ajută. Aşa cum am spus, deja de multă vreme nu primesc nicio plângere. Dar de îndată ce cineva demonstrează, poliţia îi este imediat în spate. Iar când cineva este atacat şi se duce să anunţe, îl întreabă “Ce doriţi?”. Şi se înţelege un singur lucru: “Nu putem face nimic”.

Într-adevăr nu vă mint, vă jur.

Eu personal mergeam cu plăcere acolo, adică la mormântul fiului meu. Este lângă mare. Mi-am pierdut fiul şi cenuşa lui am risipit-o în mare, cum şi-a dorit. Am respectat dorinţa lui.

I-am spus seara soţului meu: «Du-mă la mormântul fiului meu, am nevoie de acest lucru». Acum nu mai putem merge acolo, deoarece şi o trecere obişnuită prin centrul oraşului Calais este un risc. Seara, de îndată ce se întunecă, sunteţi în pericol.

Eu deja nu mai pot merge acolo, unde îmi era drag să merg. Niciodată nu este posibil, mi-e frică. Mi-e frică şi în Calais mulţi suntem cu această frică. Ce nu mai înţeleg deloc sunt calaisiană. Ieri a fost demonstraţia şi am fost acolo aproximativ 10 calaisieni… Unde au fost restul? Dar frica nu vă salvează de la pericole.

Guvernul ne-a părăsit. S-au decis să arunce Calais peste bord. Şi dacă noi calaisienii nu ne mişcăm, aici vor îndesa toţi migranţii din Franţa. Şi va fi sfârşitul nostru – va fi după noi. Dar calaisienii sunt precum oile. Nu îi înţeleg.

Ieri am fost la demonstraţie, am participat la ea cu soţul, fiul şi prietenii. A fost acolo generalul Piquemal (75 ani, fost comandant al Legiunii Franceze). Îl vor judeca pentru acţiunea lui împotriva migranţilor. Nu am de gând să tac cu privire la ceea ce am fost martor ieri. Nu am putut dormi toată noaptea, aveam mereu acele scene în faţa ochilor. Nu s-a vorbit despre asta la televiziune, nici la radio şi chiar nici în ziare.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Internaţional

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate