Şi-ar fi înscenat moartea: TRĂIEŞTE Michael Jackson? / VIDEO

Şi-ar fi înscenat moartea: TRĂIEŞTE Michael Jackson? / VIDEO

Pare nefiresc, dar există mulţi admiratori care susţin, în virtutea unor teorii fanteziste, că Michael Jackson şi-ar fi înscenat moartea.

Potrivit unora dintre teorii, Michael s-ar afla în Europa de Est, ori în Ungaria, sau ar putea locui în Africa de Sud, Canada, Kenya, Japonia, Australia... Unii dintre fani şi nu numai cred, de asemenea, că megastarul şi-a luat deja o nouă identitate şi locuieşte singur pe o insulă pustie din Pacific.

O strategie

Până şi The Telegraph vorbea nu demult despre  o teorie a conspiraţiei potrivit căreia "Michael şi-a înscenat moartea şi a încasat banii din concertele ce urmau să aibă loc ca să-şi rezolve problemele cauzate de datoriile colosale, în valoare de peste jumătate de miliard de dolari".

Ne puteți urmări și pe Google News

Informaţia conform căreia “Michael Jackson nu e mort, totul face parte dintr-o strategie pentru a-i pregăti o uriaşă revenire" a fost din ce în ce mai rulată pe net. "Cazul" lui Michael funcţionează după tiparul Elvis. Psihologul William Stern (unul dintre "specialiştii" în Elvis Presley) subliniază că: "Faţă de Elvis, Michael s-a retras din celebritatea sa, înaintea ca aceasta să-l distrugă. Tot Michael plănuieşte ca, odată ce s-a odihnit şi s-a regrupat, să-şi facă o reîntoarcere pe scenă, ca ceva ce nu s-a mai văzut până acum.

Jackson este un geniu, atât ca perfomer, cât şi ca om de spectacol, om de marketing sau de publicitate. Vă aduceţi aminte că el căuta să găsească o cale prin care să trăiască veşnic, petrecându-şi orele într-o cameră hiperbarică? Dacă vă uitaţi la toată istoria sa, la toate lucrurile care le-a făcut pentru a fi în atenţia publicului şi pentru a menţine un mister în toate lucrurile care le-a făcut, ideea de a-şi înscena propria moarte ar căpăta mai mult sens".

<iframe src="//www.youtube.com/embed/Q_BCgePNR_g" width="620" frameborder="0" height="418"></iframe>