Editura Evenimentul si Capital

Horoscopul lui Dom' Profesor. Nu am văzut asteroidul 2004 BL86

Autor: | | 0 Comentarii | 3115 Vizualizari

Pe 27 ianuarie s-au născut Wolfgang Amadeus Mozart, Lewis Caroll, Elmore James, Nick Mason, Ilya Ehrenberg, William Randolph Hearst Jr., Edouard Lalo, Vasile Grigore, Florin Piersic, Andrei Pavel, Narcisa Suciu.

În calendar, Aducerea moaştelor Sf. Ier. Ioan Gură de Aur şi Sf. Marciana.

În „kalendarul” poporului român, de la daci, continuă zilele Lupului.

A treia zi a Filipilor de iarnă, 27 ianuarie, se ţine pentru sănătatea copiilor, mai ales a copiilor mici. Femeile, tinerele mame, mătură prin casă cu mătura învelită în cârpe. Se ţine mai ales pentru ca bolile copilăriei să fie uşoare şi „dulci”. Dacă ziua cade duminică, se duc la biserică mici prăjituri făcute neapărat cu miere, ca să se îndulcească bolile copilăriei, să nu fie forme grave. Tinerele mame nu trebuie să se atingă de zahărul industrial, care tradiţional, este malefic, mierea naturală este benefică!

În unele cărţi de magie şi alchimie, pe care le am în bibliotecă, retranscrise şi iarăşi scrise şi adaptate, zahărul industrial, cristalizat, este denumit „cristalul alb la morţii”, iar mierea naturală, produsul harnicelor albine, „dulcele luminii solare”! Cine are diabet, ştie de ce!

Cometele, eclipsele de soare şi de lună, meteoriţii, fenomene cereşti neobişnuite vizibile cu ochiul liber sunt considerate în astrologia clasică ca prevestind lucruri nu prea bune.

Sigur, am spus întotdeauna că „astrologia este o metafizică veselă” şi că lucrurile, mai uşoare, sau mai grele, trebuie înfruntate cu zâmbetul pe buze, cu capul sus şi speranţă în inimă!

Totuşi, în pustnicia mea nu pot să nu-mi pun întrebări. Despre lume, cosmos, Dumnezeu, asteroizi, viaţă, şansă, noroc... speranţă!

Am pîndit un pic cu luneta mea Harald să prind asteroidul 204 BL86 când trecea prin dreptul norului Beehive, în Cancer. Dar, aici, în Prahova, este o ceaţă groasă şi fără spernaţă. O să treacă asteroidul, cât un munte, sper că o să treacă. Practic, a trecut prin curtea Pământului, la un milion de kilometri.

Obiectul ceresc cu un diametru de circa jumătate de kilometru ar fi fost un mesager al morţii, dacă ar fi fost pe curs de coliziune cu Pământul. La masa lui, nu arde în atmosferă, cum s-a întâmplat cu bolidul din 7 ianuarie de la noi, din România, care s-a dezintegrat în aer aproape de azimutul localităţii în care am reşedinţa.

Cred că a trecut... 2004 BL86!

Vedeţi, dragi lupi, padawani şi hobbiţi, totul se poate petrece fulgerător, fără trompetele Apocalipsei, cai galbeni, îngeri şi sigilii.

Trebuie să vă spun un secret. Nu ca să vă sperii, ci ca să ştiţi adevărul. Dacă toţi savanţii, cercetătorii, astronomii, astrologii, amatorii cu telescoape s-ar uita simultan pe cer nu ar acoperi nici 3,37% din bolta cerească. Doar atât, spune NASA! Şi mai cere ceva bani de la Congres ca să mărească probabilitatea depistării la timp a unor posibili „killers”.

Buuun, să zicem că se descoperă un asteroid de vreo treizeci de kilometri diametru pe curs de coliziune cu Terra. Aţi mai văzut filmul acesta, nu?

Dar în realitate, în realitate, ce se va întâmpla? Mai bine să nu ştim...

Gândim prea mult şi simţim prea puţin!

Cu Artemios "Demis" Ventouris Roussos a mai murit o parte din tinereţea mea. Dedic, pentru bună aducere aminte, poate cea mai cunoscută melodie a lui Demis, „Rain and Tears” tuturor fetelor pe care le-am strâns în braţe dansând pe muzica lui, şi, mai ales, tuturor fetelor cu care nu am dansat, pentru că nu le-am cunoscut niciodată! Iată:  

BERBEC  Ziua de azi aduce unora dintre nativii din Berbec o schimbare în bine: un posibil câştig de bani sau o veste neaşteptată, dar plăcută.  Dar, mare atenţie la răceală şi la durerile de dinţi!

Fără frică şi fără complexe poţi rezolva azi unele situaţii personale. Domeniul sentimental e bine aspectat. Vorbeşte, explică, motivează şi poţi avea succes! Este în afara regulilor obişnuite soluţia care îţi trebuie. La vremuri de criză, trebuie o soluţie de criză!

TAUR   Aspecte favorabile atît sub aspect economic cât şi sentimental. E bine să nu pleci la drum în nicio călătorie, excursie, deplasare, expediţie etc. Nu astăzi, te expui la pericole gratuite!

Azi dai dovadă de un umor sănătos şi de o bună dispoziţie care te fac un companoin plăcut în anturaj. Acordă-ţi, totuşi, nişte pauze, menajează-te şi încercă să nu împrumuţi bani sau obiecte! Astăzi nu scoate nici un ban din buzunar. Cheltuielile facute astăzi poţi să le treci direct la pagube. Poţi să te expui în public. Fii, insa, extrem de scurt. O singura fraza este de ajuns şi evita decupajul din context.

GEMENI  Ai un talent deosebit să comunici. Eşti mai calm şi mai convingător decât de obicei, de aceea poţi să rezolvi azi unele lucrări complexe, întârziate, sau să aplanezi conflicte sentimentale.

Astăzi noul aduce nefericire şi insucces. Evita sa incepi proiecte noi, sau sa răspunzi imediat la o provocare. Lasă pe mâine. Sau pe „alta data”. Astazi, daca cineva iti zimbeste inseamna ca vrea să-ţi vânda ceva. Excepţiile întăresc regula!

RAC   Posibile probleme în familie, sau cu prietenii, cu cei din jur. Nu trebuie să-ţi faci gânduri negative pentru orice. Încearcă, zâmbind, să găseşti interese comune, să formezi alianţe!

Trebuie sa continui cu aceleasi metode verificate de pana acum, schimbarile repetate nu sunt privite cu ochi buni nici de oameni, nici de stele  Zi favorabilă corespondenţei, comunicării. O veste bună de la un  prieten.

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Horoscop

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate