Editura Evenimentul si Capital

NOI REGULI pentru selectarea SPECIALIȘTILOR în insolvență

Insolventa
Autor: | | 0 Comentarii | 373 Vizualizari

Ordinul ANAF nr. 2442/2016, practicat în Monitorul Oficial 0649/24 august, adoptă o nouă procedură de agreare a practicienilor în insolvență, iar persoanele interesate în a participa la procedurile organizate de ANAF pentru selectarea acelor practicieni în insolvență sunt sfătuite să urmărească modificările legislative și anunțurile organizate de ANAF pentru aceste selecții.

Actul normativ adoptă procedurile de selecție și numește comisiile din cadrul ANAF ce vor selecta practicienii în insolvență, în funcție de suma datoriilor la buget ale debitorilor aflați în insolvență, potrivit consultanților de la Bența Consult.

În acest sens, dacă valoarea debitelor la buget ale persoanelor aflate în insolvență depășește 20 milioane lei, practicienii în insolvență vor fi agreeati de o comisie națională –comisie de agreare și selecție, aprobată prin ordin al președintelui ANAF. Dacă valoarea debitelor la buget este mai mică de 20 milioane lei, practicienii în insolvență vor fi agreați prin comisii de selecție, numite la nivelul Direcției generale regionale – ANAF. În esență, pentru participarea la procedura de selecție, practicienii în insolvență trebuie să depună o serie de documente. Aceste documente sunt următoarele: a) o scrisoare de intenție prin care își manifestă interesul de a participa la selecția pentru înscrierea în Lista practicienilor în insolvență agreați de ANAF, conform formularului din anexă; b) un act justificativ eliberat de UNPIR din care să rezulte că forma de exercitare a profesiei de practician în insolvență este înscrisă în evidențele UNPIR, precum și faptul că asociatul coordonator sau asociații coordonatori ai acesteia nu au fost supuși niciunei sancțiuni disciplinare în ultimii 3 ani anteriori declanșării procedurii de selecție; c) certificatul de atestare fiscală pentru ofertant, eliberat de organul fiscal, din care să rezulte faptul că nu sunt înregistrate obligații fiscale restante; d) o copie certificată de pe polița de asigurare de răspundere profesională a ofertantului, în vigoare la data depunerii ofertei; e) o declarație pe propria răspundere, conform modelului din anexă, privind dotarea practicianului cu: - computer; - abonament la Buletinul insolvenței (acces pe pagina de internet sau în format hârtie) - se anexează o copie de pe actul justificativ; - acces la internet; - adresă de e-mail; - imprimantă; - telefon mobil; - telefon fix;  fax.

Loading...
Pagina 1 din 1Alte articole din categoria:

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
Tema zilei
18:52 UPDATE. Trupul Stelei Popescu, depus la Teatrul „Constantin Tănase”. Sute de oameni, APLAUZE și FLORI pentru MAREA ACTRIȚĂ 18:08 Stela Popescu. DEZVĂLUIRE DIN TRECUTUL NEȘTIUT al artistei. Foto în articol 18:08 A presimțit Stela Popescu că va muri? „Am avut trei vise...” 14:43 Stela Popescu. CE PENSIE JENANTĂ AVEA marea actriță… Vom ști vreodată să ne respectăm valorile? 14:16 Stela Popescu. Momentele de aur care au făcut-o cea mai iubită actriță de revistă din România 14:10 Ion Iliescu, foarte afectat de moartea marii actriţe Stela Popescu 13:55 Oana Pellea, MESAJ la moartea Stelei Popescu:„Putea fi salvată (...) Doamne, cât de nepăsători, indiferenți și grăbiți trecem...” 13:30 Cum își iau RĂMAS bun de la STELA Popescu colegii de la ”CONSTANTIN TĂNASE” 13:26 De ce a murit Stela Popescu, cea mai iubită actriță a românilor 13:26 Ultima înregistrare cu Stela Popescu, în urmă cu două săptămâni, alături de Dan Negru: ,,Am vorbit despre Ierusalim” 13:25 Stela Popescu. MAREA DORINȚĂ neîmplinită a actriței... 13:23 Stela Popescu. TERIBILA ÎNTÂMPLARE care i-a marcat toată viaţa. DEZVĂLUIRI EXCLUSIVE! 13:22 Stela Popescu, în ULTIMUL spectacol în care a jucat. Plină de viață, pe scenă, cu TREI zile înainte de dispariția tragică 13:07 Tamara Buciuceanu, ÎN LACRIMI după moartea Stelei Popescu: „Cel mai trist moment din viața mea” 12:50 Stela Popescu. Loredana Groza, MĂRTURISIRE la moartea marii actrițe 12:33 Stela Popescu. Actrița trăia în centrul Bucureștiului, ÎNTR-O VILĂ DE LUX 12:33 Stela Popescu A MURIT! Ce s-a descoperit pe masa artistei și ce urma să facă înainte de a înceta din viață 12:03 CONTROVERSE după trecerea în neființă a Stelei Popescu. Putea fi evitată MOARTEA acesteia? Un cunoscut medic vorbește STAREA ACTRIȚEI la ultima ieșire 11:15 Stela Popescu a murit! Alexandru Arșinel este devastat: „Vai de mine” 10:45 După 61 de ani petrecuţi pe scenă, Steaua teatrului de revistă românesc s-a stins fulgerător

Articole salvate