Noi dezvăluiri: IDILA dintre președintele Hollande și actrița Julie Gayet durează de 2 ANI

Noi dezvăluiri: IDILA dintre președintele Hollande și actrița Julie Gayet durează de 2 ANI

Idila dintre preşedintele francez Francois Hollande şi actriţa Julie Gayet a început în 2011, când şeful statului era candidatul socialist, precizează revista Closer, care a publicat săptămâna trecută fotografii ale acestei relaţii.

În ediţia de vinerea aceasta, revista Closer face noi dezvăluiri senzaţionale, subliniind că Hollande şi Gayet s-au cunoscut în 2011. Cei doi au fost văzuţi împreună în mai multe locuri, după alegerile prezidenţiale din mai 2012, şi s-ar fi întâlnit la început într-un apartament din apropierea birourilor casei de filme a actriţei, în cartierul Faubourg Saint Honoré din Paris. Cei doi au renunţat la apartament, după ce şi-au dat seama că portăreasa a încercat să-i fotografieze, motiv pentru care au început să se vadă la domiciliul actriţei din Paris. În iunie 2013, ei au găsit un apartament în Rue du Cirque, aproape de Palatul Elysee, unde au fost făcute fotografiile, prezentate vinerea trecută de Closer, care a făcut publică relaţia lor.

Revista scrie că Hollande a renunţat vara trecută la un sfârşit de săptămână în Grecia, unde urma să fie prezentă şi partenera lui oficială, Valérie Trierweiler, pentru a se deplasa în fieful său electoral din Tulle (centrul Franţei), unde s-a întâlnit, din nou, cu Julie Gayet, potrivit EFE, citată de Agerpres.

Gayet şi Hollande - care a fost prezentat bunicii şi unei părţi a familiei actriţei - au petrecut împreună ultimele două nopţi ale anului trecut şi primele nopţi ale anului 2014 în apartamentul din Rue du Cirque. Atunci au fost făcute pozele care a dezvăluit relaţia lor.

Ne puteți urmări și pe Google News

Revista recunoaşte că a primit o înştiinţare de trimitere în judecată din partea lui Julie Gayet, care a susţinut că i-a fost adusă atingere vieţii private şi a cerut 50.000 de euro reprezentând daune şi 4.000 de euro reprezentând cheltuieli de judecată.

Vinerea trecută, când Closer a publicat imaginile, Trierweiler i-a cerut explicaţii lui Hollande, în biroul său de la Elysee, iar acesta şi-a recunoscut relaţia cu Julie Gayet. Câteva ore mai târziu, prima doamnă a fost internată la spitalul Pitié Salpetriere din Paris, unde se află şi în prezent.

Pe de altă parte, revista spaniolă ABC - care citează revista Voici - Segolene Royal, mama celor patru copii ai lui Hollande şi fostă lideră socialistă, a vizitat-o pe Valérie Trierweiler la spitalul unde se află internată.