Nicolae Ceauşescu şi Elena, tinereţea neştiută. SEX FIERBINTE, PE APUCATE şi riscant. Dezvăluiri istorice

Nicolae Ceauşescu şi Elena, tinereţea neştiută. SEX FIERBINTE, PE APUCATE şi riscant. Dezvăluiri istorice

Până să ajungă la conducerea României, Nicolae şi Elena Ceauşescu au trecut prin mai multe etape ale devenirii dictatoriale, unele mai puţin ştiute şi care le puteau curma brusc ascensiunea în Partidul Comunist Român.

PARADOXUL fabulos din trecutul lui Ceaușescu! Dezvăluiri în PREMIERĂ despre un gest NECUNOSCUT al Securității

Conform historia.ro, cei doi au forţat destinul şi norocul din cauza chemărilor carnale care le-au dominat luciditatea. „În iulie 1940, Nicolae Ceauşescu a fost, din nou, arestat. În autobiografia nedatată din dosarul de cadre întocmit în 1945, el recunoaşte că arestarea s-a produs din vina lui. „Lipsă de vigilenţă şi de conspiraţie din partea mea", îşi face ilegalistul autocritica. Umbla pe stradă şi frecventa „case compromise" (a se înţelege cunoscute de Siguranţă). Deşi, după regulile conspirativităţii, asemenea fapte erau interzise.

Citește: Cea mai mare lovitură a lui Ceaușescu. Exclusiv EVZ

Ne puteți urmări și pe Google News

După arestare, Ceauşescu a fost anchetat la Prefectura Capitalei câteva zile. Apoi, declară el, la  Consiliul de Război. L-au dus, în cele din urmă, pentru efectuarea condamnării la închisoarea Jilava. A stat aici din vara lui 1940 până în februarie 1942.

Aşa cum apare din memoriile unor întemniţaţi la Jilava, locul era groaznic prin umezeală, întuneric şi percepţia de-a fi, deja, îngropat sub pământ. Fortul 13, unul  dintre cele 18 construite între 1860-1870 pentru apărarea Bucureştiului de turci, a fost întâia dată folosit ca închisoare în 1907. Aici au fost ţinuţi sute de răsculaţi din satele ilfovene.

Într-o celulă din subteranele fortului, deţinutul politic Ceauşescu a împlinit 23 de ani. Îndrăgostit! La vârsta lui, nimic surprinzător. Dar ce miracol, gardianul să te conducă şi să te  păzească la întâlnirile cu iubita!   

Faptul e menţionat sec pentru prima dată în chestionarul completat de Ceauşescu în februarie 1945. La rubrica sancţiuni de partid, declară un vot de blam şi o „observare". Specificând în autobiografia ce însoţeşte chestionarul următoarele: „În timpul şederii la Jilava, obţinând posibilitatea să merg la Spitalul Militar pentru repararea danturii am făcut o mare greşală mergând împreună cu o tovă la o casă technică care erau nişte cunoscuţi de ai noştri." (ortografia aparţine autorilor în toate citatele ce urmează, n.n.). Cine era „tova" şi cum a „răsuflat" povestea aceea, Ceauşescu nu mai scrie”

CONTINUAREA PE HISTORIA