Editura Evenimentul si Capital

Nevasta, vibratorul, filipinezul și... Costică | Viața la Curte

Autor: | | 5 Comentarii | 14718 Vizualizari

Pubertatea o lovise cu multă furie și își înfipsese adânc ghearele în chipul ei. Urmele coșurilor și craterele încă roșii o vor urmări toată viața. Ochii miopi și apropiați de strabismul nemilos erau încă o dovadă că Dumnezeu nu ne iubește la fel.

Părul ei avea în fiecare zi o zi proastă, dar ăsta era ultimul lucru pentru care ar fi trebuit să-și facă griji. O colegă o convinsese să-și tatueze sprâncenele și acum arătau ca două cratime ce separă cuvintele fir-ar și trăsnite-ar!

Având și probleme hormonale, suferea cumplit din pricina transpirației, mirosind veșnic a fund încins, urmărit de duzini de muște flămânde. Singurul lucru mai plictisitor decât ea erau hainele pe care le purta. Conștientă că se născuse într-un corp greșit, nici nu se mai obosea să-l îmbrace. Se mulțumea doar să-l acopere.

Cu toate astea, era veșnic senină și împăcată, ca un Budha gras și fără griji. Terminase filologia și acum preda limba engleză la o școală de cartier. Pe doi lei, dar nu-i păsa. Era fericită că are cu cine vorbi. În vacanțe se simțea atât de singură... Tăcea mult, cu zilele, încât uneori se întreba dacă mai știe să vorbească.

Într-o noapte, după ce terminase un roman ieftin în care se vorbea despre dragoste și sex în exces, visase că va muri virgină. Avea 27 de ani și nu văzuse în viața ei un bărbat dezbrăcat pe care să-l poată atinge.

- Ia-ți un vibrator! O sfătuise singura ei prietenă, o creatură cu înclinații dubioase și veșnic dornică să ofere sfaturi.

A doua zi după visul care atât o tulburase, a luat-o la pas pe Magheru, în căutarea unui sex shop.

- Vreau un vibrator.

- Avem mai multe modele. Căutați ceva anume?

- Unul care să mă dezvirgineze.

- Atunci vă recomand unul mic. De exemplu – Glonțul. Deși nu pare, e puternic și are trei viteze. Până vă obișnuiți.

- Adică să-mi bag un glonț în cur?

- Doamnă, ăsta e un vibrator vaginal. Desigur, îl puteți folosi și anal, dar spuneați că vreți să nu mai fiți virgină. Lăsați fundul pentru altă dată. Avem vibratoare speciale.

- Altceva în afară de gloanțe nu aveți? Parcă nu m-aș împușca între picioare.

- Am și bagheta Lelo Smart. E foarte silențioasă și are și mărimi mici. Plus opt programe standard și unul special.

- Da ce-i mașină de spălat? Mâncare nu face? Vreau ceva în formă de cârnat, domnișoară. Eu sunt mai... clasică. Lasă-mă cu gloanțele și cu baghetele magice.

- Desigur. Avem deget de femeie, diferite culori. Sau acest Conducător de impuls, cu spirale.

- Domnișoară, vreau deget de bărbat! Dă-mi o chestie din aia groasă și gelatinoasă ca în filme.

În spatele ei, cineva râdea. Dumnezeule, un băiat! Și pare străin....

- Pot să ajut? a întrebat într-o română pocită.

Geta îl privea uimită (așa o cheamă, am uitat să vă zic și nu mă întorc din drum). Putea să-i spună orice. În mintea ei zburdau deja imagini în care el lua forma unui vibrator uriaș și o dezvirgina ca în cărți.

- Ia zi, deșteptule!

- Eu vibrator pentru tine aici în pantaloni.

Eroina noastră, atât de credulă și dornică de sex, încât înghițea momeala cu cârlig și undiță, l-a luat de braț pe cetățean, abandonând bietele vibratoare mecanice. L-a dus la ea acasă, fără prea multe cuvinte. Nici n-a mai luat liftul. Până la etajul 3 sărea câte cinci trepte odată, ca o capră cu spini în fund.

Săreau ferestrele din pereți de gemetele ei, iar curajosul (de origine filipineză) s-ar fi aruncat de la etaj dimpreună cu cioburile. Cum i-ar fi pus el o pungă pe cap și un căluș în gură, dar avea nevoie de cetățenia ei ca de aer. Noroc că fusese inspirat să înghită o pastilă ajutătoare, că altfel ar fi fost mai bleg ca un melc lovit de reumatism.

Femeia asta ar fi reușit să înmoaie și cel mai al dracu' vibrator!

Dar prelungirea dreptului de ședere în România se obținea atât de ușor cu o căsătorie. Cu Geta, însă, nu părea nimic ușor. Pentru acest sacrificiu, bietul de el, ar fi meritat direct cetățenia română. Geta, specialista în lipsa de sex, ajunsese să duhnească a fluide intime și nu voia în ruptul capului să-i mai dea un răgaz de libertate. Era soțul ei acum și trebuia să își onoreze obligațiile conjugale.

- Dar, iubirea mea, căsătoria nu înseamnă doar sex. La imigrări o să ne pună o grămadă de întrebări. Eu știu doar ce poziții îți plac și câți ani ai.

Opiniile exprimate de invitații EVZ aparțin autorilor și nu reprezintă punctul de vedere al publicației

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Invitaţii evz

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate