Nadal, după ELIMINAREA şoc de la Wimbledon: "Sunt dezamăgit. Nu ştiu dacă voi mai fi la nivelul din 2011"

Nadal, după ELIMINAREA şoc de la Wimbledon: "Sunt dezamăgit. Nu ştiu dacă voi mai fi la nivelul din 2011"

Surpriză uriaşă în turul doi al turneului de Grand Slam de la Wimbledon. Rafael Nadal a fost învins, în patru seturi, 7-5, 3-6, 6-4, 6-4, de germanul Dustin Brown, sportiv ce ocupîă locul 102 în clasamentul ATP.

Alături de Simona Halep, spaniolul Rafael Nadal e mare dezamăgire de la această ediţie a turneului de la Wimbledon. Dublu câştigător al turneului, în 2008 şi 2010, Rafael Nadal a fost eliminat de neamţul Dustin Brown, jucător venit din calificări. Nadal nu şi-a putut ascunde dezamăgirea după meci.

"Este, cu siguranţă, un moment trist pentru mine. Trebuie să accept însă acest lucru, aşa cum am făcut mereu şi să merg înainte. Viaţa continuă, la fel şi cariera mea", a declarat Nadal la finalul partidei de la All England Club, informează Agerpres.  

 De asemenea, Rafael Nadal a recunoscut că venise cu gânduri mari la această ediţie a turneului de la Wimbledon. "De doi ani, nu am mai avut probleme cu genunchii. Mă prezint la fiecare turneu cu aceeaşi motivaţie şi consider că am făcut totul bine pentru a pregăti acest turneu. Sunt dezamăgit, evident, însă aceasta este legea sportului. Sunt un bun perdant şi ştiu să recunosc atunci când cineva este mai bun decât mine. Va trebui să muncesc mai mult pentru a schimba această dinamică. Nu ştiu dacă îmi voi mai recăpăta nivelul pe care l-am avut în 2011, însă motivaţia mea este să încerc asta", a adăugat Rafael Nadal.

Ne puteți urmări și pe Google News