Editura Evenimentul si Capital

Muzeul Naţional de Artă oferă un apartament pentru creaţie

Muzeul National de Arta al Romaniei
Autor: | | 0 Comentarii | 120 Vizualizari

Muzeul Naţional de Artă al României (MNAR) anunţă organizarea concursului pentru acordarea bursei „Micaela Eleutheriade”, în perioada 1 septembrie – 5 octombrie 2015.

Bursa „Micaela Eleutheriade” constă în darea spre folosinţă, pe o perioadă de doi ani, a unui apartament în Bucureşti, pentru a fi utilizat ca atelier de creaţie artistică.

Această bursă se acordă prin concurs public, pe o durată fixă de doi ani, unui absolvent de învăţământ superior de specialitate în domeniul picturii sau graficii, în vârstă de până la 35 de ani.

Bursa se acordă de către un juriu format din cinci membri pe baza unei proceduri de evaluare şi selecţie şi a unui interviu.

Depunerea dosarelor de înscriere va avea loc până la data de 18 septembrie 2015, ora 13:00, la sediul MNAR din Calea Victoriei nr. 49-53, sector 1, Bucureşti, iar desemnarea câștigătorului se va face pe data de 5 octombrie 2015.

Mai multe detalii despre acordarea acestei burse găsiti în Regulamentul concursului disponibil pe site-ul MNAR. (http://www.mnar.arts.ro/Evenimente)

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Cultură

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate