Editura Evenimentul si Capital

MUSULMANII din România cer ÎNCHIDEREA lăcaşurilor de cult transformate în FABRICI DE BESTII JIHADISTE. În România există astfel de TEMPLE ale MORŢII

Musulmanii cer autoritaţilor să închidă lăcaşurile ilegale
Autor: | | 1 Comentarii | 2692 Vizualizari

Reprezentanţii cultului musulman din România atrag atenţia asupra existenţei unor lăcaşuri ilegale unde se propagă "idei religioase necunoscute". Musulmanii cer autoritatilor să le închidă , după modelul din Marea Britanie, şi să acorde o mai mare atenţie acestei comunităţi.

Într-un comunicat al Uniunii Democrate a Tătarilor Turco-Musulmani din România (UDTTMR) și al Uniunii Democrate a Turcilor din România, se solicită public închiderea tuturor lăcașurilor de cult în care se propagă fundamentalismul, potrivit B1 Tv

"Trebuie urmat modelul din Marea Britanie, acolo unde lăcaşurile în care se propagă fundamentalismul sunt închise. De asemenea, solicităm din nou public reglementarea legislativă a înfiinţării şi funcţionării lăcaşurilor de cult cu precădere a celor islamice. Considerăm că orice lăcaş de cult, indiferent de confesiune, trebuie să fie avizat de cultul căruia îi aparţine şi de alte instituţii abilitate ale statului" , se arată în comunicat.

De asemenea, aceştia mai cer ca cei care oficiază slujbe să fie avizaţi de cultul de care aparţin cât şi de ministerul Educaţiei, pentru a evita situaţiile în care diverşi cetăţeni îşi asumă statutul de reprezentanţi ai comunităţii musulmane, ignorând instituţiile statului român.Musulmanii vor ca autoritatile sa-i ajute pentru a identifica toate lăcaşurile de cult islamic din România. 

"Orice alte voci care vin cu diferite opinii privind strategia de promovare a Religiei Islamice pe teritoriul României nu numai că nu sunt avizate, dar nu au nici studiile de specialitate în domeniul teologiei islamice, iar cel mai grav fapt este că nu îşi vor asuma eşecul în cazul unui eveniment similar cu cel din Franţa", se mai precizează în comunicatul respectiv.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate