Editura Evenimentul si Capital

Motivul HALUCINANT pentru care Iuliana Tudor nu a mai primit-o în emisiunea sa pe Ileana Ciuculete

Autor: | | 0 Comentarii | 3538 Vizualizari

Se pare că Ileana Ciuculete ar fost interzisă la TVR pentru că ar fi apărut în ipostaze neconforme cu portul popular, motiv pentru care Iuliana Tudor nu a mai acceptat-o in emisiunea sa, scriu cei de la Antena 3.

În deshiderea Festivalului de Folclor Lucreția Ciobanu, Iuliana Tudor a ținut un discurs în memoria Ileanei Ciuculete.

„Și dacă am vorbit la trecut, aș vrea să fiți de acord cu mine că este foarte potrivit în acest moment, astăzi chiar, să păstrăm un momentde reculegere pentru Lucreția Ciobanu, dar și pentru o altă voce care a plecat zilele acestea dintre noi, lăsând folclorul românesc, muzica tradițională românească fără mult din ceea ce a însemnat bucuria pe care a transmis-o atâtora, celor care au ascultat-o și au iubit-o. Așadar, vă rog să ținem împreună un moment de reculegere, pentru Ileana Ciuculete”, a spus Iuliana Tudor în deschiderea Festivalului Lucreția Ciobanu.

Pe pagina sa de Facebook prezentatoarea TV a fost criticată de o admiratoare:

„Dumnezeu să o ierte! Oare doamnă Iuliana Tudor, pe care vă admir, dar îmi vine în cap mereu o întrebare: aveți cumva mustrări de constiință? Nu vă acuz, dar aşa îmi vine să vă întreb. Știți cîteodată e bine să nu judecăm și să calificăm noi oamenii, că și noi suntem supuşi greşelii! O zi bună !”.

Replica prezentatoarei TV nu a întârziat: 

„Nu înțeleg întrebarea, cu tot respectul. A ține un moment de reculegere în memoria cuiva nu are legătura cu nicio mustrare de conștiință, ci doar cu o atitudine creștinească. În astfel de momente, doar cine nu are cuviință face din pierderea cuiva o știre presărată cu senzațional și neadevăruri! Va mulțumesc pentru gândul bun!”.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate