Primul mesaj al lui Mick Jagger, după tragedie. Motivele din spatele SINUCIDERII iubitei sale

Primul mesaj al lui Mick Jagger, după tragedie. Motivele din spatele SINUCIDERII iubitei sale

Designerul L'Wren Scott, iubita lui Mick Jagger, a fost găsită moartă în apartamentul ei din Manhattan, varianta pe care merg polițiștii fiind sinuciderea.

UPDATE: Cântăreţul rock Mick Jagger a făcut public primul mesaj după aflarea veştii tragice.

  • "Încerc din răsputeri să înţeleg cum iubita şi cel mai bun prieten al meu a putut să îşi încheie viaţa în acest fel tragic. Am petrecut împreună mulţi ani minunaţi şi ne-am creat o viaţă frumoasă. Era o prezenţă extraordinară şi talentul ei a fost admirat de multă lume, inclusiv de mine. Am fost emoţionat de susţinerea primită. Nu o voi uita niciodată", a declarat solistul rolling Stones într-un mesaj publicat pe site-ul trupei.

Mick Jagger era în Australia, în turneu cu trupa sa, când a aflat vestea morţii designerului L'Wren Scott, cu care a format un cuplu mai mult de zece ani. Se pare că aceasta era extrem de afectată de eșecul afacerii sale, acesta fiind și motivul pentru care a apelat la acest gest, scrie The Daily Mail. Potrivit tabloidului britanic, compania lui L'Wren Scott, LS Fashion LTD, avea mari probleme financiare, având datorii de 5,8 milioane de dolari, iar, la rândul ei, creatoarea de modă avea datorii personale de 7,4 milioane de dolari. "Dorea atât de mult ca afacerea ei să aibă succes. Chiar dacă articolele ei erau purtate de o serie de celebrităţi, creaţiile sale nu aveau succes comercial şi nu dispăreau de pe rafturi. Era o povară grea pentru ea, iar ea nu dorea să dea greş. Toată lumea se întreba de ce nu îi cere lui Mick să o ajute. Însă nu a făcut-o. Lucrurile au continuat astfel multă vreme, iar ea şi-a petrecut ultimele luni încercând să îşi plătească datoriile uriaşe. A fost o situaţie tragică, pe care ea a ascuns-o de toată lumea", a declarat o sursă apropiată creatoarei de modă pentru The Daily Mail . L'Wren Scott a creat ţinute pentruOprah Winfrey, Sarah Jessica Parker şi Angelina Jolie. Totodată, ea a lucrat și la costumele purtate de actorii din filmele "Ocean's Thirteen" şi "Eyes Wide Shut". Deși formau un cuplu de 13 ani, L'Wren Scott a refuzat mereu să fie sprijinită financiar de Mick Jagger, care are o avere considerabilă. Scott, în vârstă de 49 de ani, a fost găsită spânzurată de asistenta personală în apartamentul ei din Manhattan, iar polițiștii nu au găsit niciun indiciu care să indice o posibilă crimă, însă ancheta este încă în derulare.  Reacția lui Mick Jagger Mick Jagger - aflat în această perioadă în turneu cu trupa sa, The Rolling Stones - este "complet şocat şi devastat", potrivit purtătorului său de cuvânt. Trupa britanică se afla în Australia pentru o serie de concerte, însă concertul ce urma să aibă loc în Perth a fost anulat deja. Deocamdată, celelalte cinci concerte din cadrul turneului nu au fost încă anulate. Mick Jagger, 70 de ani, și L'Wren Scott erau împreună din 2001, după divorțul cântărețului britanic de Jerry Hall. TOP 3 RECOMANDĂRI EVZ.RO:

  • Reţeaua mafioţilor care a vândut românilor carne alterată
  • Moscova cere ca Ucraina să nu adere la UE sau NATO
  • Universitatea Harvard a anunţat o descoperire EPOCALĂ, prevazută de EINSTEIN: Sfântul Graal al cosmologiei

TOP 3 ARTICOLE POPULARE:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Descoperire controversată. Cui îi aparţine CRANIUL de EXTRATERESTRU / GALERIE FOTO
  • Jacky Kennedy în ţinută de PLAJĂ, într-un SELFIE de acum 60 de ani | FOTO
  • MISTERELE ISTORIEI: De la Triunghiul Bermudelor, la Giulgiul din Torino | GALERIE FOTO