Informaţii în premieră despre MOŞIA LUI ISĂRESCU. Guvernatorul BNR are o viaţă ca-n filmele cu MILIONARII DE PE WALL STREET

Informaţii în premieră despre MOŞIA LUI ISĂRESCU. Guvernatorul BNR are o viaţă ca-n filmele cu MILIONARII DE PE WALL STREET

Un site internaţional specializat în prezentarea destinaţiilor turistice de lux a luat în vizor moşia lui Isărescu, guvernatorul Băncii Naţionale a României.

„Casa Isărescu” se află o proprietate viticolă a guvernatorului şi are vedere spre lac, dar spre munte, scrie Adevarul.

Această proprietate viticolă şi hacienda tradiţională este rezultatul perseverenţei, planificării şi creativităţii impresionante a membrilor familiei Isărescu, între care Mugur, în vărstă de 68 de ani, guvernator de 27 de ani al Băncii Naţionale a României, cel mai longeviv guvernator din lume, şi talentatul său fiu, Costin, un arhitect de 30 de ani, CEO al proprietăţii.

"Crama, cu echipamente strălucitoare, ultra-moderne, din Italia, se află în apropiere, iar lângă ea o cameră de degustare amenajată cu grijă. Mirosul de struguri fermentaţi din butoaiele din stejar transilvănean din pivniţă îţi aţâţă nările. Afară, aleile şerpuitoare duc spre porţiuni de vie, dincolo de o grădină decorativă de trandafiri multicolori şi tufe şi arbuşti asortaţi", scrie autorul articolului din WorldItineraries.

Ne puteți urmări și pe Google News

Acesta mai descrie şi interiorul imensei case, despre care spune că reprezintă o incursiune vizuală extraordinară ăn epocile trecute.

„În interior, pe pereţi sunt aliniate fotografii înrămate cu membrii familiei, unii îmbrăcaţi în costume naţionale, o incursiune vizuală extraordinară în epocile trecute.

Aici, bunicii lui Mugur, şi părinţii săi, Aritina şi Constantin Isărescu, au produs primele vinuri ale familiei", notează autorul, adăugând "înapoi la drumul care duce la complexul principal de cazare, un restaurant nou şi o terasă deschisă oferă o vedere ameţitoare spre o vale largă cu vedere la Munţii Carpaţi, care se combină cu legenda, mitul şi drama istorică, mare parte datând din perioadele vechii Dacii, a celţilor, romanilor şi cea medievală”.