Editura Evenimentul si Capital

Monica Pop în război cu Vlad Voiculescu: „Am înfruntat mulți nemernici de-a lungul vremii”

Monica Pop crede că pe Vlad Voiculescu l-a deranjat faptul că l-a contrazis
Autor: | | 5 Comentarii | 3708 Vizualizari

Prof. Dr. Monica Pop, managerul Spitalului de Oftalmologie București îl acuză pe Vlad Voiculescu, fostul ministru tehnocrat al Sănătății, că ar fi orchestrat ancheta DNA contra ei. „Suspect nu înseamnă învinuit”, subliniază cunoscutul oftalmolog. În replică, fostul șef al Sănătății susține că „ideea că ministrul indică sau ordonă cuiva, la propriu... este din nou din altă era, şi cu siguranţă din alt regim politic”.

„Este o răzbunare a fostului ministru Vlad Voiculescu pentru că am îndrăznit să îl contrazic pe anumite subiecte. A trimis corpul de control și a indicat să găsească orice împotriva mea. Este vorba despre acele spații închiriate. Nu este niciun fel de abuz. În plus, am rezoluția ANI prin care se arată că nu este un conflict de interese”, a spus prof.dr. Monica Pop, la Antena 3.

DNA a anunțat, ieri, că s-a dispus începerea urmăririi penale pentru abuz în serviciu și conflict de interese față de Monica Pop, managerul Spitalului Clinic de Urgențe Oftalmologice – București. MOTIVAREA DNA AICI.

Sper să pot demonstra cât mai curând că nu am nicio vină! Niciuna! E doar o răzbunare mârşavă pentru că am avut curajul şi „tupeul” să contrazic un om fără scrupule! De fapt, doi! E păcat că asemenea (ne)oameni ajung în poziţii în care vor să-i manevreze pe ceilalţi! Dar nu le iese întotdeauna! În dorinţa lor de RĂU, nu le convine că există un spital curat, FĂRĂ NICIO INFECŢIE în ultimii 2 ani şi cu performanţe profesionale de excepţie! Cei de teapa celor 2 probabil se vor bucură, am înfruntat mulţi nemernici de-a lungul vremii şi bineînţeles că nu suportă şi vor răzbunare! Dar cei care mă cunosc cu adevărat ştiu cine şi cum sunt, am fost şi voi fi, indiferent de obstacole! Că au mai fost destule! Şi dificultăţi! Şi mai sunt, de toate felurile! Dar sunt şi prieteni! Care n-au uitat... SUSPECT NU ÎNSEAMNĂ ÎNVINUIT ! Vom trăi și VOM VEDEA!”, a completat specialistul Monica Pop, pe pagina sa de Facebook.

Pe Facebook i-a răspuns și Vlad Voiculescu, fostul ministru tehnocrat al Sănătății, care este extrem de vocal de când și-a terminat mandatul.

„„ESTE O RĂZBUNARE A FOSTULUI MINISTRU VLAD VOICULESCU.” Înţeleg că doamna Pop ar fi declarat că învinuirile pe care i le aduce DNA sunt o răzbunare a mea pentru că dansa m-ar fi contrazis... şi că eu aş fi ordonat corpului de control „să găsească ceva”. Într-o altă declaraţie de astăzi (n.r., ieri) ... doamna Pop mă încondeiază straşnic: „om fără scrupule”, „ne-om”, „răzbunare mârşavă”, etc. Cred că pentru doamna Pop şi pentru opinia publică este bine să explic câteva lucruri:

1. OBLIGAŢIE, NU PRIVILEGIU: Faptul că miniştri dinaintea mea au preferat să ţină sub preş ilegalităţi comise de manageri şi alţi şefi din spitale doar pentru că aceştia erau socotiţi intangibili datorită suportului politic şi/sau mediatic nu înseamnă că acest lucru a fost justificat sau meritoriu. Orice ilegalitate constatată trebuie transmisă organelor competenţe. Iar această este o obligaţie, nu un privilegiu. Contez aşadar pe faptul că nu este ultima dată când se va da vină pe mine.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Sănătate

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate

X