MM Stoica renunță la colaborarea cu Digi Sport! Ce acuză managerul Stelei

MM Stoica renunță la colaborarea cu Digi Sport! Ce acuză managerul Stelei

Oficialul „roș-albaștrilor” s-a făcut foc și pară pe jurnalistul Radu Naum.

La sfârșitul partidei Steaua - Concordia Chiajna 4-0, Dinu Gheorghe, președintele clubului Astra Giurgiu, a intrat în direct la postul de televiziune Digi Sport și a ironizat succsul „roș-albaștrilor”. „Nu am văzut partida. Dacă tot mi-a zis antrenorul Chiajnei (n.r. - Ionuț Chirilă) că mă pricep la fotbal precum un instalator, am zis să repar două chiuvete la un prieten. Nu-mi place să mă uit lșa meciuri unde știu ce se întâmplă”, a spus „Vamă”. Mihai Stoica, managerul Stelei, s-a înfuriat la culme pe jurnalistul Radu Naum pentru faptul că l-a invitat pe Dinu Gheorghe să comenteze partida dintre Steaua și Concordia Chiajna. „Este indamisibil să intrați în direct cu unul de la o altă echipă care spune că nu a văzut meciul! Vreți să vă învăț eu cum se face presă?”, a tunat MM. Mai mult, Stoica și-a anunțat, pe contul personal de Facebook, renunțarea la colaborarea cu Digi Sport, unde analiza meciurile din campionatele externe. „De mai bine de 3 ani, fiecare minut petrecut in studiourile DigiSport - mai ales la Fotbal European - a insemnat ceva pt mine, am avut placerea de a colabora cu oameni pe care-i apreciez si pe care i-am trecut definitiv in lista mea foarte scurta de adevarati prieteni. Sunt convins, oricat de subiectiv as fi, ca unele emisiuni pe care le-am realizat, in special cu Ilie Dumitrescu si Andrei Niculescu , sunt de referinta. Nu-l pot ignora, oricat si-ar dori el, pe producatorul nostru, Mihai Parvuta. Esti bun, copile. N-ai FB, te doare spatele, dar esti bun

Din nefericire, cu ceva timp in urma, in acest post care isi propunea ALTCEVA, a aparut un personaj. Il stiam de la GSP TV si m-am mirat cum un individ cu un bagaj de cunostinte fotbalistice atat de sarac a reusit sa se infiltreze intr-un ALTFEL de canal de sport. Orice discutie despre fotbal in care era obligat sa participe se incheia invariabil cu opiniile lui despre Turul Frantei, semicerc, filme psihologice suedeze sau Sandu Dabija (btw, sunt mare fan Sandu Dabija). Si Marcel Iures.

Din pacate, acest netalentat braconier al ratingului si-a instalat incompetenta dpdv fotbalistic in studioul Digisport si a schimbat pe nesimtite profilul unei emisiuni pe care eu o indrageam foarte mult cand era realizata de George Dobre si colegii sai. Astfel, am ajuns sa privesc jenat cum legende ale fotbalului romanesc ca Ilie Dumitrescu, Gabi Balint, Ionel Danciulescu, sau un ziarist care pricepe fenomenul ca Andrei Vochin, asista la interminabilele convorbiri telefonice ale moderatorului antifotbal cu interlocutorii sai dornici de cancan. "-Ihim ihiiim, vorbiti serios, domnule presedinte? Ntz ntz ntz." Of, greu e fara diacritice.

Ne puteți urmări și pe Google News

Din cauza faptului ca nu pot tolera la nesfarsit atacurile unui vegetarian (cu orientare spre un anumit gen de terapie) la adresa corectitudinii noastre, am decis ca dupa comentariile pe care acesta le-a facut inainte si dupa partida cu Concordia Chiajna, coordonat sau nu de un faimos conducator de club, sa renunt la colaborarea cu postul de televiziune Digisport, chiar daca pierd placerea de a comenta cele mai importante meciuri de fotbal din Europa, prilejul de a-mi etala cunostintele despre sportul pe care-l venerez, expunere si bani. Este o dovada de respect neconditionat pt suporterii Stelei.

KEEP CALM AND GO FOR THE DOUBLE

P.S. Ii las locul in studioul emisiunii Fotbal European domnului Dinu Gheorghe, dar il atentionez ca acolo nu se preteaza diversiunile si aluziile. Acolo trebuie sa stii ce posturi acopera Grosskreutz si ca idolul lui De Ceglie este Nedved. Iar astea nu se invata la fara frecventa"”, a scris MM Stoica, pe rețeaua de socializare.