Editura Evenimentul si Capital

RĂSTURNARE de situaţie. Susţinătorii familiei Bodnariu sunt CONTRAZIŞI chiar de Mişcarea Penticostală din Norvegia: “Nu este un caz de PERSECUŢIE religioasă”

Cazul Bodnariu
Autor: | | 69 Comentarii | 26225 Vizualizari

Cazul Bodnariu, familia de români ai căror cinci copii au fost preluaţi de temuta instituţie "Barnevernet", care se ocupă de protecţia copilului în Norvegia, a suscitat un interes major şi din prisma religiei. Mișcarea Penticostală din Norvegia, din care membrii familiei Bodnariu fac parte, a spus că acest caz nu reprezintă unul de persecuţie religioasă.

Andreas Hegertun, purtătorul de cuvânt al Mişcării Penticostale din Norvegia, a făcut o serie de precizări extrem de interesante despre cazul Bodnariu, potrivit site-ul B1.ro.

Consiliul Mișcării Penticostale din Norvegia a ţinut să sublinieze explicit faptul că "penticostalii nu sunt persecutați de autoritățile norvegiene", excluzând din start o motivaţie religioasă a acestui caz.

Consiliul Mișcării Penticostale din Norvegia a precizat tranşant faptul că "Barnevernet" este o instituţie care acționează în mod corect și nu există suspiciuni privind tratarea diferită a membrilor Mișcării Penticostale față de ceilalți cetățeni.

De asemenea extrem de important, Consiliul Mişcării Penticostale din Norvegia a ţinut să spună că nu găseşte "niciun argument rezonabil pentru utilizarea violenței fizice ca pedeapsă." 

...


EDITORIAL EVZ: Ambasadorii Norvegiei ar trebui să impună Justiţiei o sentinţă în cazul Bodnariu? Ce urmăresc, până la urmă, cei care s-au isterizat împotriva Norvegiei? Mă irită dezbaterea aproape isterică din jurul cazului Bodnariu versus Norvegia şi curentul foarte puternic, vizibil în special în reţele sociale, care cere imperativ atitudine, revoltă şi proteste pentru susţinerea acestei familii. Citeşte tot editorialul aici! 

Cât priveşte cazul concret al familiei Bodnariu, Consiliul Mişcării Penticostale din Norvegia nu a exprimat nici o poziţie, în ton cu celelalte autorităţi norvegiene. B1.ro a prezentat integral, poziţia transmisă de către Consiliul Mișcării Penticostale din Norvegia în cazul Bodnariu. "Penticostalii nu sunt persecutați de autoritățile norvegiene. În legătură cu protestele și demonstrațiile împotriva autorităților norvegiene care au avut loc în multe țări, liderul Mișcării Penticostalilor din Norvegia vrea să adauge următoarele: Nu vom da nicio declarație și nici nu vom avea o poziție în ceea ce privește cazul care privește Norvegia. Cu toate acestea, în privința situației generale, vrem să precizăm că experiența noastră cu autoritățile norvegiene, incluzând serviciile de protecție a copilului, ne arată că acestea tratează toate grupurile religioase într-o manieră corectă. Nu avem niciun motiv pentru care să suspectăm că suntem tratați diferit față de alții din cauza credinței noastre. În ceea ce privește problema violenței fizice ca modalitate de pedeapsă a copiilor, repetăm: Dumnezeu iubește necondiționat copiii și nu găsim niciun argument rezonabil pentru utilizarea violenței fizice ca pedeapsă. Dimpotrivă - Isus i-a chemat pe copii să stea în brațele Lui. Asta arată respectul și dragostea pe care Dumnezeu o are pentru fiecare copil", a declarat purtătorul de cuvânt Andreas Hegertun, în numele liderului Consiliului Mișcării Penticostale din Norvegia, Jan Eilert Aakriti.CAZUL BODNARIU, dincolo de EMOŢII şi DEZINFORMĂRI. Cum au decurs EVENIMENTELE în POVESTEA care a răvăşit MILIOANE de români. Nu se știe ce-au declarat copiii, cert e că ancheta socială a continuat şi ei n-au revenit acasă

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate