Mircea Geoană: "Lui Antonescu i-a fost greu să creadă că va fi votat de publicul PSD"

Mircea Geoană: "Lui Antonescu i-a fost greu să creadă că va fi votat de publicul PSD"

Președintele PNL, Crin Antonescu a avut un plan de rupere a USL și i-a fost greu să creadă că va fi votat de publicul PSD, a afirmat Mircea Geoană, în această dimineață.

"A avut un plan de rupere a USL-ului. Domnului Antonescu i-a fost greu să creadă că va fi votat de publicul PSD. A considerat că e mai bine să înceapă o ruptură graduală cu PSD-ul. A pornit în urmă cu şase luni de zile. Ponta a venit şi a reînnoit jurămintele de fidelitate", a spus Geoană. Acesta a adăugat că în ultimele luni a sesizat "o schimbare dramatică a domnului Antonescu în ultimele luni".  "Dacă vă veţi uita la voturile importante, veţi constata că pe fiecare temă mai delicată, legea minelor sau pe o chestiune mai socială, Antonescu s-a poziţionat pe o altă manieră. Din punctul meu de vedere, cei care vor pierde cel mai puţin sunt liberalii. Nu înseamnă că PSD-ul nu este vinovat", a mai spus Geoană.  CITIȚI ȘI:

  • Mircea Geoană, după reîncarcerarea lui Năstase: Este un MĂCEL. Te doare inima, efectiv
  • Geoană: Cum poţi să mergi în faţa opiniei publice când doi foşti miniştri condamnaţi nu demisionează?
  • Mircea Geoană îşi aminteşte pe Facebook de vremea când era ambasador în America
  • Liderul senatorilor PNL, Puiu Hașotti: "Îl acuz public pe Mircea Geoană că este singurul vinovat că Traian Băsescu a câștigat alegerile în 2009"
  • Mircea Geoană va fi promovat „Înalt reprezentant al Guvernului” şi se va ocupa de proiecte strategice şi de diplomaţie publică
  • Mircea Geoană: Antonescu trebuie să convingă electoratul PSD
  • Mircea Geoană, după reîncarcerarea lui Năstase: Este un MĂCEL. Te doare inima, efectiv