Editura Evenimentul si Capital

Mircea Badea, karateka de la Antena 3, se tot vaită la radio şi TV: “AU, OPERAŢIA!” l PAMFLET

Badea Mircea cu gheata pe genunchi
Autor: | | 9 Comentarii | 5971 Vizualizari

Lună neagră, Mercur retrograd, băsişti cu degetele încrucişate şi “mawashi geri” (n.r. – lovitură circulară de picior) aplicată lui Badea Mircea de cruntul destin. Recent, poate cel mai cunoscut executant de şpagat de pe micile ecrane ale lumii a fost supus unei intervenţii chirurgicale la genunchi. Cine s-ar fi aşteptat? Cel mai dotat sportiv şi probabil prezentator din audiovizualul românesc, să aibă probleme de sănătate? Pare incredibil, dar totuşi este adevărat.

Domnul Perfect, mult peste perfectul simplu, a jucat-o şi p-asta, că tot umblă zvonuri că îi place să joace... “Ligamente încrucişate, ceva menisc, un pic de cartilaj”, a comunicat Badea Mircea pe blogul său. În traducere, nimic grav. O simplă şi onorantă vizită a unui oarecare bisturiu în corpul solid precum roca de Gibraltar. Aparenţele înşală totuşi. Până şi granitul suferă eroziuni, darămite genunchiul unui pseudo-campion la arte marţiale, secţiunea amatori-născuţi talent-adio speranţă.

Am încercat să găsim o explicaţie a proaspătului istoric medical al numitului Badea Mircea, iar părerea unanimă a specialiştilor în sportivi-prezentatori TV amatori a fost clară. Pregătirea intensă pentru Jocurile Olimpice de vară din Neverland, turele de parc executate pe ger şi întotdeauna sub modesta viteză a luminii, epuizantele antrenamente-ninja, şi infinitele şpagate de la micul-dejun, prânz, cină şi din timpul somnului, i-au afectat genunchiul starului de la Antena 3.

Astfel, după patru decenii de când Creatorul l-a predat în gestiune hazardată, Badea Mircea a arătat lumii că este om şi, ca toţi oamenii, din când în când mai trebuie să facă o revizie tehnică. Un eveniment cu adevărat important, poate istoric pe alocuri pentru acest karateka de seamă al neamului românesc. Atât de important, încât l-a trasformat în serialul TV “Erou adevărat, face rating operat”, ceea ce demonstrează că pasiunea lui Badea Mircea pentru a şaptea artă nu s-a stins.

Primul episod s-a numit “A treia zi dupa operaţie: 100 de grade flexie pe kinetec” şi a beneficiat inclusiv de taguri în limba engleză, semn că Badea Mircea se gândeşte serios la nişte premii în industria cinematografică. Producţia nu s-a bucurat decât de 600 de aprecieri pe pagina de Facebook a celebrului karateka autohton. Probabil că lipsa efectelor speciale, decorul sărac şi prim-planul prost ales au dus la această statistică ruşinoasă pentru renumele marţialului de la Antena 3.

Atent la detalii, Badea Mircea s-a regrupat şi a îndreptat erorile în episodul cu numărul doi, intitulat “De ce tot anunţă net-ul că "Ies de pe sticlă?!" Am spus foarte clar că azi sunt şi la radio şi la tv!”. Aşezat pe patul de spital, Badea Mircea şi-a impresionat fanii cu o imagine în care savura o salată de roşii, o friptură şi o sticlă de Pepsi, reţetă recunoscută peste tot în lume pentru efectele miraculoase pe care le când se face recuperarea în urma operaţiilor la genunchi. Efectul a fost cel aşteptat: aproape 5.000 de aprecieri pe pagina personală de Facebook.

Simţind potenţialul pe care îl are genunchiul său, chiar şi operat, Badea Mircea n-a mai rezistat şi a făcut o greşeală, una sinceră ce-i drept: şi-a demascat latura de telenovelist şi a aruncat în decor şi componenta lacrimogenă în episodul trei: “Cu gheaţa la genunchi după emisiune la ZU”. În ciuda scenariului excelent scris şi menit să stoarcă inclusiv lacrimile de crocodil, episodul trei nu a captat decât 1.800 de aprecieri pe Facebook.

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate