Editura Evenimentul si Capital

MILIONARII misterioși din GĂEȘTI. Localnicii susțin că NOROCOȘII de la LOTO ar fi ”un fost angajat de la INTERNE, iar al doilea, băiatul unui instructor auto”

Biletele norocose au fost jucate la agenţia 15-013 din Găeşti, Dâmbovița. Sursa foto: RomaniaTV
Autor: | | 26 Comentarii | 8838 Vizualizari

La trecerea dintre ani, cea mai norocoasă localitate din România este una din judeţul Dâmboviţa. Doi locuitori din Găeşti au câştigat câte 16 milioane de lei la extragerea specială de Revelion a Loto 6 din 49. Statul va impozita 25% din aceste sume. Vestea i-a neliniştit puțiin pe localnici, dar nu prea se ştie cine sunt cei doi norocoşi, relatează digi24.ro. Potrivit unui cetățean intervievat de un alt post de televiziune, ”unul este fost angajat la Ministerul de Interne, iar al doilea, băiatul unui instructor de la şcoala de şoferi”.

Loteria Română a organizat trageri speciale de Anul Nou, în 30 decembrie jucătorii putând participa, cu acelaşi bilet, atât la tragerea principală, cât şi la cea specială. La tragerea Loto 6/49 suplimentară, la categoria I, s-au înregistrat doua câştiguri a câte 16.161.917 lei fiecare. Biletele norocose au fost jucate la agenţia 15-013 din Găeşti, judeţul Dâmboviţa. Biletele au fost jucate în 22 decembrie şi în Ajunul Crăciunului şi au fost completate cu câte trei variante simple la Loto 6/49 şi două variante la Noroc. Toată lumea este curioasă să afle cine sunt proaspeţii milionari şi lansează supoziţii despre identitatea acestora. Mai multe variante circulă prin oraş, dar toţi nominalizaţii neagă.

- Nu stă aici. Aici stă altcineva, deci în partea cealaltă. Rudă cu respectivul.

- Şi respectivul?

- În centru.

***

- Nu, un nepot a câştigat. Da' nu stă aici. Cristi... Cum îl cheamă, mai? A lu'... Sena. Mihai!

- Dar ştiţi sigur că a câştigat el? Aţi vorbit cu el?

- N-am vorbit. Am auzit şi noi. O luaţi drept înainte.

Lipsa unei confirmări nu face decât să alimenteze şi mai mult curiozitatea. Locuitorii au încercat şi ei să afle peste cine a dat norocul.

- Nu a recunoscut. Toţi zic că nu a câştigat.

- Dar de ce oare?

- E o sumă mare de bani şi nu recunoaşte nimeni.

- Tu ai recunoaşte?

- Nu.

***

- Am auzit vorbe, nu că... am auzit variante. Cine o fi... Că la televizor dă un mesaj acolo. Că loteria cu chestii, socoteli.

În ciuda anunţului oficial al Loteriei privind cele două bilete câştigătoare completate într-o agenţie din Găeşti, destui localnici sunt sceptici și lansează teorii ale conspiraţiei.

- Sunt manipulări.

- Dar de ce ziceţi? Doi vecini au câştigat.

- Eh, cine ştie cine e şi cu cine e. Nu mai am încredere.

La extragerea specială de Anul Nou a Loteriei, norocul a ajuns şi la Iaşi, unde un jucător a câştigat o sumă mai modestă: două milioane şi jumătate de lei. (Sursa: digi24.ro)

Unul dintre jucătorii la LOTO din Găeşti, care a ghicit doar 3 dintre cele 6 numere, a declarat pentru România TV că în oraş umblă tot felul de zvonuri. 

"După câte se zvoneşte în oraş, câştigători sunt doi oameni simpli, doi băieţi simpli. Unul este fost angajat la Ministerul de Interne, al doilea, băiatul unui instructor  de la şcoala de şoferi. Nu pot să spun sigur că ar fi vorba despre ei, dar aşa se zvoneşte.  Doi băieţi care au jucat şi au caştigat", a spus bărbatul.

"Ţinând cont că este un noroc pe care l-au avut, ar trebui să îşi dezvolte o mică afacere pentru ei, dar să îi ajute şi pe alţii pentru că este nevoie de un noroc şi pentru alţii care nu au avut norocul lor", a mai spus jucătorul. (sursa: RomaniaTV)

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate