Editura Evenimentul si Capital

Numerologul Milena Farcaș: „Grindeanu uneori este bântuit de timiditate, alteori de un soi de nesiguranță neașteptată”

Autor: | | 2 Comentarii | 1887 Vizualizari

Numerologul Milena Farcaș ne spune cum e Sorin Mihai Grindeanu din punct de vedere al numerolor din viața sa. Puternic și tenace, rezitent și priceput în arta negocierii, ambițios și neiertător, actualul prim-ministru al României ( data nașterii 5 decembrie 1973) are capacitatea de a își demonstra aceste calități doar când trebuie, dacă trebuie (are cifra destinului 1 din 2 și 8 și cifra zilei de naștere 5). De cele mai multe ori este șeful din spatele șefului; nevăzut, necunoscut, neștiut. Pregătit pentru a îi lăsa pe ceilalți să fie recompensați pentru meritele sale, Sorin Mihai Grindeanu planifică totul atent, în ritmul său, în felul său. se subordonează doar celor cu excelente calități.

Preferă partenerii puternici, preferă să lase impresia că deciziile aparțin altcuiva. Maschează cu ușurință independența de care are nevoie, interpretează roluri, inventează personaje, situații, este greu de urmărit, imposibil de bănuit, imperceptibil (cifra zilei de naștere 5). Strateg neîntrecut, atent la tot, permanent nemulțumit, se autoperfecționează permanent, nu acceptă greșeli (cifra personalității 8). Eficient și rațional, ambițios și sigur pe sine, pregătit pentru orice, este milităros și nerăbdător. Se pricepe la oameni, îi vede așa cum sunt ei, dincolo de măști și mai presus de dorințe, înțelege ce-i îndeamnă către diversele acțiuni și-i folosește acolo unde îi sunt necesari și unde ei sunt performanți. Uneori este bântuit de timiditate, alteori de un soi de nesiguranță neașteptată.

Nu uită și nu iartă, poate aștepta oricât momentul potrivit pentru a se răzbuna (cifra 2 din destin). Lucrează bine în echipă, știe să o conducă. Alegerile îi sunt clare, direcțiile sunt doar două pentru el, prietenii sunt așezați pe coloana lor, dușmanii și-i cunoaște. Ceilalți nu vor afla nicicând pe care dintre liste se găsește (cifra 2 din destin și cifra 5 a zilei de naștere).. Organizat și ordonat se potrivește bine unei vieți riguroase, de militar de carieră. Pedepsește aspru necinstea și lipsa de loialitate. Detestă superficialitatea celorlalți, nu tolerează lenea și minciuna (cifra personalității 8). Are nevoie de libertate de acțiune și îl deranjează când cineva încearcă a-i limita mișcările. Deosebit de convingător, folosește cuvintele și îndemnurile corespunzătoare fiecărei situații (cifra zilei de naștere 5). Reacțiile sale la stres sunt excelente, se descurcă extraordinar în cele mai dificile situații (cifra zilei de naștere 5). Rezistent fizic și psihic este greu de crezut că-l poate doborî vreo încercare. Este deosebit de exigent, în primul rând cu sine (cifra personalității 8). Își pregătește fiecare pas cu mult timp înainte de a porni la drum (linia organizării 123 prezentă în numerograma zilei sale de naștere). Dacă începe un proiect nimic nu-l va împiedica să-l ducă până la capăt (linia hotărârii 159 prezentă în numerograma zilei sale de naștere). Linia credinței 357 din numerogramă dovedește că orice demers al său are la bază încrederea în reușită, în propriile forțe și în ceva ce ne călăuzește dincolo de noi, mai presus de puterea noastră de înțelegere. Poate avea presimțiri, poate surprinde gesturi, priviri, poate avea premoniții (cifra 7 prezentă în numerograma zilei de naștere). Comportamentul îi este suficient de distant, de rezervat, fără a dezvălui credințe, dorințe ori spaime (cifra numelui complet 7). Poate fi succint, concis, lapidar cum vreți dumneavoastră să-i spuneți, este același lucru. Își dorește să poată înțelege mai bine gândurile ce determină gesturile celorlalți (cifra vocalelor 7). Este perceput ca fiind un tip cumsecade (cifra consoanelor 9). Deși este atent la detalii (cifra personalității 8) consideră că de amănunte și rezolvarea acestora ar trebui să se ocupe cei măruți (cifra 8 lipsește din numerograma zilei de naștere). Are nevoie ca altcineva să îi fixeze obiectivele (cifra de tensiune 8). Când are necazuri se transformă în ceea ce trebuie să pară a fi (caracteristica ascună 5). 

CITEȘTE MAI DEPARTE AICI
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
Tema zilei
21:32 Dragnea a RĂBUFNIT după raportul publicat de EVZ. "DESECRETIZARE! E important ceea ce e în arhivele SIPA" 19:02 Simona Ionescu despre Raportul Secret cu privire la Arhiva SIPA: „Ne-am pus problema ca nu cumva să fim atraşi într-o CAPCANĂ” 18:23 DEZVĂLUIRI BOMBĂ! Fostul șef al SIPA, desemnat șef la SIE 13:45 REACȚIA lui Grindeanu despre desecretizarea arhivei SIPA: „S-a făcut un pas important” 13:44 PRIMA REACȚIE a lui Toader după desecretizarea arhivei SIPA. Ce spune despre Laura Codruța Kovesi 13:17 Predoiu, despre raportul SIPA: „L-am trimis la CSAT şi l-am clasificat; Nu cunoşteam conţinutul arhivei” 12:39 Scântei: „Unele dosare SIPA au fost XEROXATE. Îi cer ministrului Toader să explice cum documente CLASIFICATE au ajuns în presă” 12:22 Cazanciuc: În 2013 s-a intrat în arhiva SIPA pentru că se ARSESE un BEC 11:48 Preşedintele UNJR: „Ce a căutat un cadru SRI în arhiva SIPA în 2013?” 10:14 REACȚIA lui Băsescu cu privire la arhiva SIPA: Oricât încearcă „băieţii veseli” să arunce responsabilitatea la CSAT, nu merge 10:08 Dan Andronic, despre judecătorul Cristi Danileț: „Nu cred că le-a copiat el...esta MÂNA unui PROFESIONIST” 09:25 ANDRONIC: Nu am înţeles de ce Tudorel Toader nu a DESECRETIZAT aceste documente 09:16 Cine A INTRAT în Arhiva SIPA. Ministerul Justiției a publicat lista 08:21 EXPLOZIV! Judecătorul Cristi Danileț informa DNA despre audierea unor martori. Documentul care dovedește TOT - Foto în articol 07:35 Au apărut primele pagini din RAPORTUL SECRET al ARHIVEI SIPA - FOTO 07:04 ACUM puteți citi DOCUMENTUL INTEGRAL! Am pus mâna pe RAPORTUL SECRET cu privire la Arhiva SIPA! 00:00 “Ați vrut dovezi, na Dovezi!" Jurnalistul Dan Andronic ARUNCĂ SISTEMUL ÎN AER 00:00 Ancheta DIICOT privind arhiva SIPA este în „stadiu incipient”

Articole salvate