Editura Evenimentul si Capital

Mihai Răzvan Ungureanu, la Comisia parlamentară de control a SIE

Mihai Răzvan Ungureanu, şeful SIE
Autor: | | 0 Comentarii | 552 Vizualizari

Directorul Serviciului de Informaţii Externe, Mihai-Răzvan Ungureanu, participă la Comisia pentru exercitarea controlului parlamentar asupra activităţii SIE. Şeful SIE a ajuns în jurul orei 12.00 la Parlament.

Potrivit unor surse politice, în cadrul Comisie parlamentare de control a activităţii SIE se va discuta despre migraţie şi situaţia din Siria. 
 
"În acest moment, pentru România nu există riscul unor atentate sau a unor lucruri grave care s-ar putea întâmpla. Se menţine o stare de atenţie spre ceea ce se întâmplă şi, în general, spun eu Serviciul şi-a făcut datoria, neîncurajând în ţările de origine migranţii să vină spre România", a spus Mihăiţă Calimente după şedinţa Comisiei de control al SIE. 
 
Potrivit acestuia, gradul de alertă în România este albastru precaut. 
 
Calimente a apreciat că, odată cu rezolvarea situaţiei din Siria, se va reuşi şi "liniştirea" atentatelor la nivel european. 
 
Preşedintele Comisiei a precizat că discuţiile cu şeful SIE au vizat şi bugetul instituţiei. În context, el a arătat că forul pe care îl conduce va sprijini solicitările SIE în cazul bugetului instituţiei dacă vor exista solicitări. 
 
"Dl Mihai-Răzvan Ungureanu ne-a spus că a văzut proiectul de buget şi că sumele prevăzute acolo le consideră suficiente şi, cheltuite cu chibzuinţă, pot satisface cerinţele Serviciului", a arătat Calimente. 
Alte articole din categoria: Politica

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate