Editura Evenimentul si Capital

Mihai Gâdea ANUNȚĂ CAPITULAREA ANTENELOR. Trustul Intact se mută din sediile confiscate de ANAF: "CE SĂ FACEM? Să așteptăm să NE SCOATĂ CU FORȚA DIN CLĂDIRE?"

Mihai Gâdea a acceptat, după mult scandal, ideea că trebuie sa aplice sentinţei
Autor: | | 70 Comentarii | 33018 Vizualizari

"Eu am scris o scrisoare ambasadorului Klemm. Pentru mine e important ce scrie ambasadorul SUA. Vom continua să ne apărăm în instanță conform legilor în vigoare. Pe de altă parte, nu avem cum să nu ne gândim la toate implicațiile acestor zile, motiv pentru care am luat decizia de a muta tot ceea ce se află în sediile despre care se face vorbire într-un alt loc. Că va fi greu, sunt momente care par așa, imposibile, e adevărat. Dar, pe de altă parte, nu avem cum să așteptăm ca ANAF să vină să ne pună sigiliul pe poartă”, a anunțat Mihai Gâdea, la Antena 3. Unul din liderii postului Antena 3, jurnalistul Radu Tudor a avut însă o reacție violentă. "Gafe de genul celor ale ambasadei SUA nu fac decat sa stimuleze sentimentul anti-american in Romania. Este ultimul lucru de care avem nevoie acum, abia asteapta rusii sa ne calce acum. Prostia ambasadei americane stimuleaza sentimentele anti-americane”, a declarat Radu Tudor.

Mihai Gâdea a anunțat, ușor emoționat, marți seară într-o ediție a emisiunii ”Sinteza zilei”, că s-a luat decizia ca întreaga redacție, cu tot ceea ce presupune ea, să se mute din sediile aflate în centrul unui întreg scandal cu ANAF, arătând totodată că Antena 3 nu va renunța la demersurile făcute în justiție pentru aflarea adevărului. A urmat o mărturie în care a vorbit despre forțe văzute și nevăzute care au alimentat acest scandal.

Vă reamintim că în cursul zilei de ieri a venit reacția Ambasadei SUA la București care a fost categorică și în care se menționa că sarcina ANAF este aceea de a recupera bunurile furate, Antenei 3 nefiindu-i încălcat ddreptul la liberă exprimare.

Unul din liderii postului Antena 3, Radu Tudor a avut o reacție violentă: 

Gafe de genul celor ale ambasadei SUA nu fac decat sa stimuleze sentimentul anti-american in Romania. Este ultimul lucru de care avem nevoie acum, abia asteapta rusii sa ne calce acum.

Prostia ambasadei americane stimuleaza sentimentele anti-americane”, a declarat Radu Tudor.

CITIȚI REACȚIA INTEGRALĂ A JURNALISTULUI AICI


Mihai Gâdea: "Vom continua să ne apărăm potrivit legilor în viogoare. Pe de altă parte nu avem cum să nu ne gândim la implicațiile acestor zile motiv pentru care am luat decizia de  amuta tot ceea ce se afla în sediile despre care face vorbire, într-un alt loc. Va fi greu. Ce să facem? Să așteptăm ca ANAF-ul sau alte instituții să ne pună sigiliu pe poartă. Vom merge în instanță și ne vom prezenta punctul de vedere, care sunt drepturile noastre. Sunt mulți care ne-au luat apărarea (...) Am început să facem toate demersurile de mutare, pentru că așa credem că este formula  de a proteja acești jurnaliști și aceste instituții, ca să poată lucra pentru dumneavoastră. Cu planuri bine făcute vom reuși, ce să facem? Să așteptăm să fim scoși cu forța din clădiri? Nu este ceea ce își dorește nimeni. Ceea ce s-a întâmplat de o săptămână încoace, prin care forțe văzute sau nevăzute a fost ca să se pună în permanență benzină peste un conflict care creștea și creștea, nu are cum să aducă nimic bun. Motiv pentru care facem toate demersurile de mutare".  

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate