„Mi-ar fi plăcut să fiu stewardesă, să vând flori în PIAŢĂ sau să fiu educatoare”. Care VEDETĂ de la noi are aceste „FANTEZII”

„Mi-ar fi plăcut să fiu stewardesă, să vând flori în PIAŢĂ sau să fiu educatoare”. Care VEDETĂ de la noi are aceste „FANTEZII”

Andreea Bănică a cântat live pentru ascultătorii Kiss FM, acompaniată de band-ul propriu, format exclusiv din fete. Şi nu numai atât...

Andreea le-a spus ascultătorilor Kiss FM că va lansa în curând o piesă în colaborare cu Shift, realizată de Laurențiu Duță, dar nu a vrut să divulge nici măcar numele piesei.

O cam termină

„Ce mai ştii de fostele tale colege?” a întrebat-o Mihai Găinuşă, după ce artista a cântat live acompaniată de band-ul propriu. „Cu Cristina mai vorbesc din când în când. Suntem prietene, ca să zic aşa. Are un băieţel şi acum am înţeles că aşteaptă un al doilea copil”, a povestit ea. Andreea a mai mărturisit că...face fitness cu instructorul ei: „Mă cam termină, ce-i drept, dar cred că a început să-mi placă foarte tare. Nu stau foarte mult: o oră jumătate, două”, a mai spus vedeta. Artista a povestit că a început să renunţe la machiaj: „Nu prea mă mai machiez, pentru nu mai am timp. Nu mai dau foarte multă atenţie machiajului. Şi cred că este şi mai bine pentru tenul meu să respire”, a spus ea.

Ne puteți urmări și pe Google News

Andreea le-a dezvăluit fanilor şi cu ce ar fi vrut să se ocupe dacă nu ar fi îmbrăţișat o carieră muzicală: „Mi-ar fi plăcut să fiu stewardeză, să vând flori în piaţă – pentru că e o pasiune de-a mea să fac aranjamente florale, probabil că mi-ar fi plăcut să fiu educatoare!”.