Mesajul dureros scris de sora Aurei Ion: "Mâine ar fi fost ziua ta. Nu pot accepta că te-am pierdut.Te iubesc mult, soldăţelul meu mic"

Mesajul dureros scris de sora Aurei Ion: "Mâine ar fi fost ziua ta. Nu pot accepta că te-am pierdut.Te iubesc mult, soldăţelul meu mic"

Sora Aurei Ion a scris un mesaj emoţionant pe pagina de Facebook despre ziua de naştere a studentei care a pierit în accidentul aviatic din Apuseni.

Pe 20 martie s-au împlinit 2 luni de când Aura Ion, o stundetă la medicină, şi-a pierdut viaţa într-un accident aviatic. Tânăra se afla într-un avion alături de mai mulţi doctori care urmau să facă prelevare de organe la Oradea. Mâine, Aura Ion ar fi împlinit 24 de ani. Mariana, sora studentei decedate, a ţinut să-i aducă un omagiu pe pagina de Facebook. "Pentru Soldatelul meu mic,

Cu tristete în suflet mă gândesc că mâine ar fi fost o zi importantă, ar fi fost ziua ta de naştere! Pe parcursul anilor am adunat amintiri şi zâmbete cu tine! Am mers împreună pe un drum presărat cu speranţe şi dorinţe măreţe, ne-am clădit viitorul şi am învăţat cum să fim mai buni! Am învăţat să ne iubim!

Acum privesc în urmă şi nu pot accepta realitatea, nu pot accepta faptul că integritatea şi principiile pentru care am luptat au fost zdruncinate şi pătate de incompetenţa societăţii în care trăim! Nu pot accepta că te-am pierdut!

Ne puteți urmări și pe Google News

Pastrez intacte amintiriile cu tine, incandescente inca, tranpuse intr-un context tragic, dar tocmai aceste amintiri mă motivează să lupt pentru drepturile noastre ca cetăţeni ai acestei societăţi morbide, latente!

Îmi doresc să îţi duc numele mai departe, imi doresc sa pot oferi un pic din darurirea si iubirea ta fata de viata! Imi doresc sa pastrez simbolul tau intact si sa il promovez in numele unui bine comun.

Sora mea mică, sper ca tot ce am facut si voi face va fi in asentimentul tau, al convingerilor tale! Darul meu pentru tine este si va fi amalgamul unor lupte continue, lupte impotriva statutului meu de om simplu, de a-mi depasi conditia si de a aduce zambete pe buzele celor pe care ii iubim amandoua! Voi duce la bun sfarsit tot ce ne-am propus sa facem impreuna! Voi ajunge acolo unde ne-am propus sa ajungem impreuna! Voi zambi si ma voi gandi la tine de fiecare data cand voi face un lucru maret!

Nu voi renunta! Oricat de greu va fi, sacrificul va fi minuscul in comparatie cu roadele obtinute! Chiar daca lacrimile mele de acum se vor usca, durerea si golul vor ramane!

Te iubesc mult, soldatelul meu mic si curajos! Respect Aura Ion! Regrete Eterne! Sora Aurei Ion a distribuit pe reţeaua de socializare un material evz.ro despre ancheta care se face cu privire la accidentul aviatic.

  • TRAGEDIA AVIATICĂ DIN MUNȚII APUSENI. Procurorii militari au cerut STS să declasifice comunicările efectuate prin serviciul 112 
  • Prelevarea de organe s-a transformat în drumul spre moarte

Medicii Valentin Calu (Spitalul Elias), Cătălin Pivniceru (Spitalul Regina Maria), Radu Zamfir (Spitalul Fundeni),Sorin Ianceu (Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor), Aura Ion, studenta la Spitalul Militar, pilotul Adrian Iovan și copilotul Răzvan Petrescu au plecat spre Oradea în ziua de 20 ianuarie pentru a preleva ficatul unui donator de peste 60 de ani care suferise un accident vascular cerebral. Nu era prima acțiune de acest gen pentru ei. Citiţi mai mult: RESPECT AURA ION. Sute de mesaje de REVOLTĂ pe Facebook: "O ţară întreagă cere ca vinovaţii să PLĂTEASCĂ penal!"

  • Citiţi mai mult: Ultima excursie a studentei Aura Ion | FOTO

Din cauza vremii nefavorabile, în ciuda eforturilor pilotului Adrian Iovan, aeronava în care se aflau s-a prăbușit în Munţii Apuseni, într-o zonă accidentată, la peste 1.400 de metri altitudine, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, unde şi-au pierdut viaţa pilotul şi studenta Aurelia Ion. CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

  • În memoria studentei decedate în accidentul din Apuseni, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.
EDITORIAL EVZ.RO: Respect Aura Ion! Aura Ion și-a pierdut viața la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. Din acest motiv Aura Ion este, pentru mine, un EROU și spun: RESPECT! Citiţi mai mult: AICI Pe Facebook a fost creată o pagină intitulată “Respect Aura Ion”, care a primit apoape 90.000 de like-uri. Mii de mesaje de condoleanțe au fost postate pe această pagini.