Editura Evenimentul si Capital

Cu Evenimentul zilei poți trimite mesaje de suflet celor dragi
 

Evenimentul zilei dă startul unui nou proiect intitulat "Mesaje de suflet".

Orice persoană poate participa la acest proiect trimițând mesaje de suflet cu mulțumiri, felicitari sau alte gânduri bune pentru persoanele dragi, urmând ca  acestea să fie publicate in Evenimentul zilei, ediția tipărită. Tot ceea ce trebuie să faceți este să trimiteți un mesaj de suflet la adresa de e-mail marketing@evz.ro sau să sunați la numarul de telefon 021.527.11.11. Fiecare mesaj trimis trebuie să aibă un număr de maximum 40 de cuvinte. Mesajele se tiparesc în ziarul Evenimentul zilei în zilele imediat urmatoare, în ordinea primirii lor. Mesajele se vor publica în spațiul disponibil alocat proiectului, iar cele ramase nepublicate vor fi raportate în zilele următoare. Atenție, publicarea acestor mesaje de suflet în Evenimentul zilei este gratuită pe întreaga perioadă a desfășurării proiectului.

Mesajele trebuie trimise în limba română, însoțite de numele persoanei care transmite mesajul și al persoanei careia îi este adresat mesajul. Nu publicăm mesajele care conțin injurii, instigare la ură, discriminare sau alte forme care pot aduce lezarea demnității unei persoane.

Pentru mai multe informații despre acest proiect derulat de către Evenimentul zilei puteți să consultați regulamentul complet aici.


CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate