Mesaj EMOȚIONAT de la prietena AUREI ION: ”Atingea vieţi şi le schimba permanent”

Mesaj EMOȚIONAT de la prietena AUREI ION: ”Atingea vieţi şi le schimba permanent”

Dispariția prematură a studentei Aura Iona, la numai 23 de ani, este greu depășită de apropiații ei. Pagina ”Respect, Aura Ion! Eroii nu mor niciodată!” este urmărită de aproape 92.000 de români, iar prietenii și colegii Aurei postează frecvent mesaje prin care rememorează momentele petrecute cu ea.

  • Studenta Aura Ion cu colegii din SPITAL. Noi fotografii EMOȚIONANTE oferite de PRIETENI | GALERIE FOTO

Un mesaj emoţionant venit de la o prietenă a Aurei scoate la iveală caracterul deosebit al studentei mediciniste care și-a pierdut viața în accidentul aviatic din Apuseni. ''Îmi povestea de pasiunea ei pentru medicină. Cum simplă curiozitate a împins-o în sala de operaţii, deşi nu dorea să activeze în domeniul asta, îşi arată interesul să înveţe şi să ajute, cât de energizată se simţea în operaţiunile de prelevare de ficat (ştiu că îmi spunea era o doză reală de adrenalină pentru ea), înfruntându-şi temerile şi somnul.

Poate că nu este cazul să îţi spun în ce fel era Aura specială. Dar vreau să ştii că atingea vieţi şi le schimbă permanent. Până şi sora mea mai mică, care făcea liceul cu noi şi vorbea foarte rar cu ea era impresionată de ea. Îi era teamă de ea, pentru că simplă ei prezenţa impunea să te centrezi puţin, să fii veritabil şi să nu pierzi timpul cu subiecte goale. La facultate era la fel, lumea se împărţea simplu (şi nu pentru că o făcea ea) între cei pregătiţi pentru ceva profund şi cei cu orgolii inflamate...,

  • MĂRTURISIRI din noaptea TRAGEDIEI din Apuseni. Cum au încercat MEDICII să se încălzească în cele șase ore de COȘMAR

Dacă s-ar fi făcut medic, ar fi fost iubita de pacienţi, genul ăla de medic pe care îl aminteşti în rugăciuni, nu doar pentru că te-a tratat şi te-a scăpat de boală, ci pentru că te-ar fi făcut să te simţi bine, sufleteşte, te-ar fi liniştit şi asigurat. Dacă nu s-ar fi făcut medic, influenţa sa ar fi fost aceeaşi.

Ne puteți urmări și pe Google News

Aura nu avea cum să fie nesemnificativă, în orice fel de lucru nesemnificativ pe care l-ar fi făcut. Orice ar fi fost ea, ar fi fost important, irepetabil şi veşnic. În sensul că ne-ar fi atins iremediabil pe toţi din jurul ei, nişte suflete tinere şi fără experienţă, necioplite şi lipsite de elegantă. Gradul de locotenent şi calitatea de medic nu o pot rezumă pe ea, sunt doar semne ale impactului ei la o scala mai mare.

  • Ce a spus copilotul lui Adrian Iovan imediat după aterizarea forţată. Răzvan Petrescu a făcut CEVA IMPORTANT
Aura era un om în adevăratul sens al cuvântului, chiar şi cu toate copilăriile pe care le făcea (care erau puţine şi asumate). Mai mult, ea credea în dezvoltare şi creştere, în maturizare, probabil neştiind că, în ochii multor persoane, ea era deja departe…

Am de la ea o tăbliţă, pe care a scrijelit cu cretă versurile unei poezii a lui Robert Frost, drept dar de Crăciun. Nu m-aş fi gândit că ar fi avut un mesaj atât de trist: “ The woods are lovely, dark and deep/ But I have promises to keep/ And miles to go before I sleep/ And miles to go before I sleep”.

  • VIDEO și noi IMAGINI cu studenta Aura Ion au fost publicate de PRIETENI | GALERIE FOTO
Arată cât de multe avea de făcut, şi cât îşi dorea să le facă… De fiecare dată când mă uit la ea, un gol mi se strecoară în suflet şi mă întristez.'' Oana M Mulţumesc!

În urma accidentului aviatic produs în 20 ianuarie în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, şi-au pierdut viaţa pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor.

  • TRAGEDIA DIN APUSENI. GALERIA EROILOR care şi-au riscat viaţa PE GRATIS. Doctorul care era în CONCEDIU FĂRĂ PLATĂ în timpul misiunii
EDITORIAL EVZ.RO: Respect, Aura Ion! Aura Ion și-a pierdut viața la 23 de ani pentru că a dorit să ajute la salvarea altor vieți și a crezut în niște valori pe care mulți nu le pricep. Din acest motiv Aura Ion este, pentru mine, un EROU și spun: RESPECT! Citiţi mai mult: AICI

CLICK PE POZELE DE MAI JOS PENTRU GALERIE FOTO cu Aura Ion:

  • SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?

În memoria ei, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

  • SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?

CITIȚI ȘI:
  • DEZVĂLUIRI. Concluzii ruşinoase despre operaţiunea de salvare a supravieţuitorilor accidentului aviatic
  • Tatăl AUREI ION: Trebuie să se ajungă la concluzia că morții sunt de vină
  • Fiica lui Adrian Iovan, despre cum au organizat autorităţile acţiunile de salvare: "Mă găsesc într-o situaţie în care mi-e teamă să răspund"
  • Copilotul lui Adrian Iovan: ”Nu mai zbor cu hârburi!”. Răzvan Petrescu a ieşit din spital
  • DETALII CUTREMURĂTOARE despre accidentul aviatic din Apuseni! Medicul Sorin Ianceu: Aura ne spunea ca îi este frig, că nu poate respira. Iovan ne striga continuu - VIDEO
  • TRAGEDIA DIN APUSENI. Tiberiu Niţu: Ancheta are în vedere şi MINIŞTRI
  • Adrian Iovan, EROU sau VINOVAT în Apuseni? Posibile greşeli şi MINUNEA făcută de pilot