Editura Evenimentul si Capital

Merial lansează NexGard și Broadline în România NexGard - prima și unica tabletă masticabilă, cu aromă de vită, administrată lunar, împotriva puricilor și căpușelor la câini Broadline - prevenire si tratament antiparazitar cu spectru larg pentru pisic

Autor: | | 0 Comentarii | 879 Vizualizari

Merial, producătorul celui mai recomandat antiparazitar pentru caini si pisici de pe piata FRONTLINE® Combo anunță astăzi lansarea NexGard (afoxolaner) prima și unica tabletă masticabilă cu aromă de carne de vită, administrată lunar împotriva puricilor și căpușelor la câini. NexGard va fi disponibil foarte curand în toată țara, numai pe bază de rețetă si recomandarea medicului veterinar. Conform studiilor, NexGard este foarte plăcut la gust, cu 90 la sută din câini care acceptă ușor comprimatul masticabil.

     “Suntem foarte entuziasmați de lansarea produsului NexGard și de posibilitățile pe care acesta le oferă veterinarilor și posesorilor de câini” a spus Dr. Sorin Badea, Director General Veteco Interservices, distribuitor oficial al produselor Merial în România. “ NexGard  omoară puricii repede, înainte de a depune ouă și asigură o protecție de durată împotriva puricilor și căpușelor. Formula sa inovatoare este rezultatul expertizei Merial în tehnologiile produselor masticabile și oferă o eficacitate excelentă cu o doză redusă, administrată lunar”.

      Ingredientul activ inovator din NexGard, afoxolaner, este un compus din familia isoxazolinelor, care acționează într-un mod nou și diferit, dezvoltat specific pentru tratamentul puricilor și căpușelor. Afoxolaner perturbă sistemul nervos al puricilor și al căpușelor, cauzând hiperexcitație și moartea acestor paraziti.

“Puricii și căpușele pot fi o problemă serioasă de sănătate pentru animalele de companie și un program de prevenire, care să includă un control al puricilor și al căpușelor, este o componentă importantă în îngrijirea responsabilă a animalelor de companie”, a spus Dr. Sorin Badea. Veterinarul dumneavoastră vă poate oferi sfaturi utile în alegerile pentru prevenție și tratament. Aroma de vită și ușurința cu care se folosește NexGard duc la o îmbunătățire a eficacitatii tratamentului și la o consolidare a legăturii dintre câine și posesorul său.” 

      NexGard este disponibil  în 4 prezentări pentru tratamentul infestațiilor cu purici și căpușe la câini adulți și pui de opt săptămâni sau mai mari, cântărind două sau mai multe kilograme. Studiile au arătat că NexGard este eficient în tratamentul infestațiilor cu principalele specii de purici și căpușe la câini.1

NexGard este bine tolerat când este administrat la doza recomandată pentru tratament..

      NexGard este disponibil numai pe bază de rețetă eliberată de medicul veterinar. 

Simultan cu lansarea NexGard, Merial a lansat Broadline, un produs unic în lupta împotriva puricilor, căpușelor și paraziților interni la pisici.

      Broadline este un produs topic pentru tratamentul și prevenția infestațiilor cu purici și căpușe, prevenția dirofilariozei, tratamentul limbricilor, nematodelor și a teniei, infestații la pisici adulte și la pui de pisică mai mari de 7 săptamâni. Broadline are în combinație 4 ingrediente active (fipronil + (S)-metopren + eprinomectina + praziquantel ) și protejează pisicile pentru o perioadă de 4 săptămâni.

      “Broadline, acest produs nou și inovativ,  încorporează anii de experiență și cunoștințele tehnice acumulate pe antiparazitare ale companiei Merial”, menționează Dr. Sorin Badea, Director General Veteco Interservices. “Merial este un lider pe piața produselor antiparazitare pentru animale de companie și suntem încântați să punem la dispoziția veterinarilor un paraziticid felin ‘all-in-one’ care să ofere un spectru larg de protecție și administrat topic, modalitate preferată de veterinari si de catre deținatorii de pisici.”

Pagina 1 din 2
Tag-uri:Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate