Editura Evenimentul si Capital

MEGA IMAGE a preluat reţeaua de magazine ANGST

Autor: | | 0 Comentarii | 589 Vizualizari

Mega Image a anunţat că preluarea celor 19 magazine operate de rețeaua Angst a fost autorizată de către Consiliul Concurenței, scrie site-ul retail-fmcg

“Ne bucurăm că am obținut aprobarea pentru cea mai mare parte dintre magazinele analizate de către Consiliul Concurenței, fapt ce confirmă relevanța deciziei noastre de a participa la această preluare. În tot acest proces, ne-am confirmat angajamentul prin răspunsurile date tuturor solicitărilor Consiliului Concurenței, furnizând informații detaliate necesare analizării operațiunii de concentrare economică. În urma analizei, Consiliul Concurenței a aprobat preluarea de către Mega Image a activității unui număr de 19 magazine Angst din București, Otopeni și Buftea, în condițiile și termenele stabilite în acord cu autoritatea de concurență.

Mega Image a formulat în privința a două dintre magazinele achiziționate angajamente structurale, care vor fi respectate întocmai, conform hotărârii Consiliului. Considerăm că decizia Consiliului Concurenței vine să confirme faptul că, așa cum am mai precizat, Mega Image nu deține o poziție dominantă pe piața de retail din București, piață care se dovedește a fi una echilibrată și favorabilă liberei concurențe,”  declară Xavier Piesvaux, director general al Mega Image România.

În continuare, având în vedere și angajamentul conducerii companiei Angst de a-și concentra activitatea viitoare în special în domeniul producției, care a consacrat brandul Angst, Mega Image va derula un parteneriat și în plan comercial, în special pentru desfacerea produselor din carne. Prin urmare, clienții Mega Image vor regăsi produsele Angst în raioane specializate în magazine din cadrul rețelei Mega Image.

“Cele 19 magazine Angst pe care le-am integrat în rețeaua noastră de magazine vor fi adaptate la formatul și standardele magazinelor Mega Image și Shop&Go. Astfel, în săptămânile ce urmează, fiecare magazin Angst va trece printr-un proces de transformare, ceea ce va oferi în final consumatorilor noștri din București, Otopeni și Buftea o gamă variată de produse de calitate, la un preț competitiv și servicii la cele mai avansate standarde,”  adaugă Xavier Piesvaux.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Economie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate