Editura Evenimentul si Capital

Medicul Monica Pop, mai REVOLTATĂ ca NICIODATĂ: „De ce o fi fost condamnat bietul băieţel să aibă o asemenea mamă?”

Autor: | | 2 Comentarii | 2387 Vizualizari

Celebrul medic oftalmolog Monica Pop s-a confruntat la muncă cu un caz care a marcat-o profund. Un copil care a suferit o operație și s-a întors la spital în stare gravă.

Monica Pop a povestit, pe pagina sa de Facebook, cum mama băiețelului nu a fost înstare să aibă grijă de propriul copil după intervenția chirugicală și o numește iresponsabilă.

„Cosmin e internat la noi. Are 5 ani! Micuţ şi slăbuţ! Plagă gravă cu cuţit la ochiul drept. Operat, plecat bine la domiciliu, sub tratament, cu speranţe bune, urmînd să revină pt control şi fire. Mama : iresponsabilă, după ce că i-a lăsat cuţitul la îndemînă, nici nu are grijă de copil! Nu e prea tînără, pare a avea experienţă de viaţă! Grijă însă, nu prea! Analfabetă, deşi nu pare! "Semnează" cu degetul! Stă prost cu igienă. Copilul-prost îngrijit la domiciliu. I s-a spus în urmă cu peste 2 săptămîni, telefonic să revină urgent pt că ochiul era roşu şi copilul avea dureri! Nu venit la noi! Iar cînd a venit, globul ocular era perforat, suprainfectat, cu tensiune mare! Copilul, neîngrijit, cu minute murdare, cu dureri! Mari! Stă cu căpuşorul într-o parte! I s-a făcut tot ce se poate, avem tot ce ne trebuie! Prea tîrziu! Mama iresponsabilă recunoaşte că este întru totul vinovată.

Şi de accident şi de neîngrijire! Ce folos?!!! Acum, ochişorul trebuie eliminat şi pusă o proteză! În cazul în care mama refuză, copilul poate face o complicaţie gravă şi îşi poate pierde viaţă! Dacă va trăi, ceea ce sperăm din suflet, rămîne mutilat oricum! Nu e uşoară viaţă cu un singur ochi! Şi băiat! Mama încă nu a acceptat! Cosmin nu are tată. De ce o fi fost condamnat bietul băieţel să aibă o asemenea mama?! Vrem să anunţăm Protecţia Copilului! Şi sperăm că cel mic să trăiască! Dar nu ajunge să vrem numai noi!”, a scris Monica Pop revoltată pe Facebook.

Reamim că Monica Pop se poate declara învingătoare în lupta cu cancerul. Celebrul oftalmolog a povestit prin ce încercări i-a fost dat să treacă în tot acest timp şi cum s-a încurajat în fiecare zi ca să poată depăşi situaţia critică în care se afla.

"Şi când nu îmi era foarte bine, eu spuneam că sunt foarte bine. Pentru că mi-am creat un mod de gândire, de viaţă, aşa am învins. Nu am stat acasă nicio zi. A două zi după externare, după intervenţiile chirurgicale, m-am dus la serviciu. Am condus eu, aşa cum am putut. Colegul care m-a operat mi-a zis să stau acasă două luni! Am zis: bine, bine, stai tu, dacă vrei! A două zi m-am dus la lucru! Sfătuiesc pe toată lumea să facă aşa cum am făcut eu, dacă se poate fizic. Decât să stai acasă şi să te gândeşti… Nu e bine! Eu nu am stat în concediu, nici nu vreau să aud de aşa ceva. Oamenii au înţeles că se poate trăi şi altfel. Nu stai acasă şi aştepţi să mori", a spus Monica Pop la o emisiune TV.

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Social

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
fanatik.ro
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
playtech.ro
unica.ro
dcnews.ro
stiridiaspora.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate

X