Editura Evenimentul si Capital

Medicii relansează discuţia despre vaccinare

Autor: | | 0 Comentarii | 205 Vizualizari

Astăzi, a fost lansat la Bucureşti un proiect numit Vaccinarea - un drept fundamental la sanătate care-şi propune să adune laolată opinii ale medicilor, părinţilor şi autorităţilor responsabile interesate.

"Proiectul se adresează atât medicilor și corpului profesional medical care abordează direct vaccinarea, dar și publicului larg. Încercăm să construim un dialog structurat între toți actorii și toate părțile interesate de procesul vaccinal, atât cadre medicale, cât și părinți, dar și autorități responsabile, pe care îi vom invita la două dintre evenimentele noastre prevăzute în proiect", a declarat președintele Fundației Colegiului Medicilor din București, Georgeta Ionescu, manager de proiect, citată de Agerpres.

În cadrul proiectului vor avea loc la Bucureşti două întâlniri - una în martie şi alta în aprilie - destinate îmbunătăţirii comunicării cu publicul. 

Președintele Asociației Române pentru Educație Pediatrică în Medicina de Familie, dr. Valeria Herdea, a adăugat că va exista un site dedicat proiectului, care va conţine informaţii relevante într-un limbaj accesibil. 

Proiectul este inițiat de Fundația Colegiului Medicilor București, în parteneriat cu Societatea Română de Microbiologie și Asociația Română de Educație Pediatrică în Medicina de Familie.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Sănătate

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate