Medicii încearcă să-l trezească pe Michael Schumacher!

Medicii încearcă să-l trezească pe Michael Schumacher!

După patru săptămâni de comă artificială, medicii au decis să-l trezească în mod progresiv pe Michael Schumacher, fostul pilot de Formula 1 care a suferit un accident la schi pe 29 decembrie.

Celebrul cotidian sportiv francez L'Equipe a anunțat că medicii încearcă să-l readucă, treptat, la viață pe Michael Schumacher, iar germanul a reacționat pozitiv la această procedură. „Aceasta este, fără îndoială, cea mai bună veste care provine de la serviciul de neurochirurgie al spitalului universitar din Grenoble (n.r. - unde se află internat Schumacher) în ultima lună”, menționează sursa citată. Și cotidianul german „Bild” a anunțat că fostul pilot de Formula 1 va fi scos, treptat, din coma artificală. „Au fost diminuate dozele de sedative administrate până acum, pentru a permite începerea unui proces de trezire, care ar putea dura mult timp.

Iniţial, s-a stabilit clar între toate părţile interesate să nu se comunice această informaţie medicală până când acest proces nu era consolidat, în scopul de a proteja familia sa. Nu vom mai comunica alte informaţii cu privire la etapele intermediare.

Familia sa cere încă o dată să i se respecte intimitatea, să se respecte secretul medical şi să nu fie deranjaţi doctorii care îl tratează pe Michael.

Ne puteți urmări și pe Google News

În acelaşi timp, familia doreşte să exprime sincere aprecieri pentru simpatia manifestată în toată lumea”, a anunţat azi Sabine Kehm, purtătorul de cuvânt al familiei Schumacher.