Mazăre: USL mai târâie un picior. VEZI ce spune despre susținerea PSD în campania pentru PE

Mazăre: USL mai târâie un picior. VEZI ce spune despre susținerea PSD în campania pentru PE

Radu Mazăre se mai gândește dacă o să ajute PSD-ul în campania pentru alegerile europarlamentare. Așteaptă să vadă dacă colegii săi o să-și onoreze promisiunile, una dintre ele fiind legată de administrarea portului Constanța.

,,Da, mai târâie un picior USL, e adevărat", a spus Radu Mazăre. Întrebat dacă a văzut lista pentru alegerile europarlamentare, primarul Constanței a spus că nu, și nu-l interesează.  Întrebat dacă va face campanie la Constanţa pentru PSD, Mazăre a răspuns:" O să vedem în ce măsură își ţine premierul şi USL promisiunile. Eu sunt un tip care îmi ţin promisiunile şi îmi place să susţin politicieni care îşi ţin promisiunile. La Constanţa au fost nişte promisiuni făcute şi aştept, şi eu şi constănţenii, să fie onorate", a spus Radu Maz[re. Întrebat dacă portul Constanța este una dintre promisiuni, Radu Mazăre a răspuns: "Da, vezi că știi?!". ,,Tu crezi că oamenii sunt proşti? Oamenii nu văd că dacă le-ai promis ceva acum un an şi nu te-ai ţinut de cuvânt, vin şi spun „mai dă-l, mă, îm mă-sa pe ăla, că îl votez pe ălalalt”. Nu îi pun eu mâna cu ştampila", a mai spus Mazăre. Întrebat cum mai stă cu fashion-ul, Mazăre a răspuns: "Aoleo, câtă treabă am. Pregătesc pentru la vară inclusiv noile branduri ale staţiunii Mamaia, care vor fi extraordinare şi o statuie mare". CITIŢI ŞI:

  • Radu Mazăre: Am scăpat de securiști și ne-am umplut de procurori. PLUS:Dacă intră România în incapacitate de plată, să mi se confiște banii?!
  • Conducerea PSD validează lista pentru PE. Pe primele locuri, Corina Crețu și Ecaterina Andronescu. Liviu Dragnea, șef de campanie
  • Alegeri europarlamentare: Guvernul a modificat operaţionalizarea Registrului electoral