Editura Evenimentul si Capital

MĂSURI SPORITE de Anul Nou la FRONTIERA DE VEST. Util pentru ȘOFERI: Cum îți arată APLICAȚIA ON-LINE timpul de așteptare în vămi și care sunt cele 11 puncte de trecere a frontierei româno-ungare

Măsuri
Autor: | | 0 Comentarii | 348 Vizualizari

Măsuri speciale de fluidizare a traficului pe frontiera de vest a României. Conducerea Poliţiei de Frontieră Române și cea a omologilor din Republica Ungaria au decis suplimentarea numărului de lucrători la granița comună, având în vedere că în perioada Anului Nou se prefigurează creşteri ale traficului.Totodată, Poliția de Frontieră a transmis cum se poate folosi aplicația on-line și îi sfătuiește pe șoferi să folosească toate cele 11 puncte de trecere a frontierei de la granița româno-ungară, pentru a nu sta ore întregi la cozi .

Șefii poliţiilor de frontieră din România și Ungaria au decis să implementeze măsuri organizatorice de suplimentare a personalului până la capacitatea maximă permisă de infrastructura fiecărui punct de trecere, în funcţie de dinamica valorilor de trafic.

Poliția de Frontieră Română transmite că aceste măsuri comune la frontiera româno-ungară se impun având în vedere că în perioada Anului Nou se prefigurează creşteri ale traficului de persoane prin punctele de trecere de la frontiera cu Ungaria, unde controlul se realizează în comun de către autorităţile celor două state.

De asemenea, va fi folosită la maxim capacitatea punctelor de trecere a frontierei şi în cele mai aglomerate se vor utiliza toate arterele de control disponibile în limita configuraţiei acestora.

Polițiștii de frontieră transmit că măsurile  de fluidizare a traficului nu vor afecta asigurarea exigenţelor de siguranţă şi securitate privind accesul în Spaţiul Schengen. Pentru a preveni trecerera frontierei de către persoane din state aflate în zonele de conflict, care pot reprezenta o ameninţare reală la adresa securităţii interne şi externe, începând cu luna noiembrie a.c. Poliţia de Frontieră Română, în cooperare cu celelalte instituţii care au atribuţii în punctele de trecere a frontierei, a intensificat controalele asupra cetăţenilor din state membre UE şi non-UE care tranzitează frontiera atât pe sensul de intrare, cât şi pe cel de ieşire din ţară.

Cele 11 puncte de trecere a frontierei româno-ungare

Pentru evitarea aglomerărilor, Poliţia de Frontieră Română recomandă celor care tranzitează frontiera româno-ungară în această perioadă să utilizeze toate punctele de frontieră existente, astfel încât să fie preîntâmpinate suprasolicitările din cauza unui număr mare de călători, într-un timp foarte scurt.

Pe frontiera româno-ungară:

Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate