Editura Evenimentul si Capital

Mărirea şi decăderea Regatului Homosexualilor din Marea Coral

Autor: | | 1 Comentarii | 420 Vizualizari

Supăraţi că guvernul australian nu recunoştea căsătoriile între persoane de acelaşi sex, mai mulţi gay şi lesbiene şi-au întemeiat în 2004 propria ţară. Ultima postare pe pagina oficială de facebook este din 7 februarie 2014, iar conducătorul statului homo a dispărut din viaţa publică

În septembrie 2004, pe insuliţa Cato din Marea Coral, Dale Parker Anderson, pe atunci în vârstă de 39 de ani, a proclamat Regatul Homosexualilor (Gay and Lesbian Kingdom of the Coral Sea Islands). Rapid, acesta s-a declarat împărat peste Regatul situat la nord-est de Australia, care are trei kilometri pătraţi, dar nişte plaje de o frumuseţe tulburătoare. Împăratul Dale, cum îi plăcea să i se adreseze supuşii, a informat lumea că este descendent al regelui Eduard al II-lea al Angliei (1284-1327), dar şi al capitanului vasului HMAV Bounty, William Purcell, despre care se spune că a fost primul european ce a pus piciorul pe insula Cato. Din ultimele informaţii disponibile, Împăratul Dale s-a retras definitiv din funcţie la începutul lui 2014, de altfel ultima postare pe pagina oficială de facebook datează din data de 7 februarie a aceluiaşi an.


FOTO: Insula CatoPacifistul homosexual a declarat război

La începutul aventurii, Regatul, cunoscut şi ca „GLK”, ori „Gay Kingdom”, a trimis pe adresa Parlamentului Australiei, Cabinetului premierului şi Guvernatorului din Queensland scrisori şi Declaraţia de Independenţă prin care erau înştiinţaţi că poporul homo de pe insula Cato doreşte să trăiască în pace cu vecinii. Oficialii australieni i-au lăsat pe Dale Parker Anderson şi pe oamenii săi să-şi vadă liniştiţi de treburile lor curente. Însă, declarat neutru din punct de vedere militar, la nici o săptămână de la proclamarea independenţei, regatul Împăratului Dale a declarat război Australiei. Australienii i-au lăsat să fiarbă în suc propriu, au ignorat declaraţia de război şi au permis aterizarea hidroavioanelor cu cetăţenii „GLK” în porturile de pe continent.

Baza legislativă

Descălecătorii conduşi de Împăratul Dale, care au ajuns pe Cato la bordul navei “Gayflower, au transmis celor curioşi că proclamarea Regatului s-a bazat pe Convenţia de la Geneva din 12 august 1949, dar şi pe Convenţia de la Montevideo privind criteriile pe care poţi declara independenţa unui stat. Astfel, teritoriile unde se proclamă independenţa trebuie să aibă o populaţie permanentă, să fie bine definit, să existe un guvern sau o structură care să asigure funcţionarea entităţii statale şi să fie recunoscut de alte state.

Pagina 1 din 2Stirile zilei

Alte articole din categoria: Divertisment

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate