Editura Evenimentul si Capital

Mărirea şi decăderea Regatului Homosexualilor din Marea Coral

Autor: | | 1 Comentarii | 403 Vizualizari

Supăraţi că guvernul australian nu recunoştea căsătoriile între persoane de acelaşi sex, mai mulţi gay şi lesbiene şi-au întemeiat în 2004 propria ţară. Ultima postare pe pagina oficială de facebook este din 7 februarie 2014, iar conducătorul statului homo a dispărut din viaţa publică

În septembrie 2004, pe insuliţa Cato din Marea Coral, Dale Parker Anderson, pe atunci în vârstă de 39 de ani, a proclamat Regatul Homosexualilor (Gay and Lesbian Kingdom of the Coral Sea Islands). Rapid, acesta s-a declarat împărat peste Regatul situat la nord-est de Australia, care are trei kilometri pătraţi, dar nişte plaje de o frumuseţe tulburătoare. Împăratul Dale, cum îi plăcea să i se adreseze supuşii, a informat lumea că este descendent al regelui Eduard al II-lea al Angliei (1284-1327), dar şi al capitanului vasului HMAV Bounty, William Purcell, despre care se spune că a fost primul european ce a pus piciorul pe insula Cato. Din ultimele informaţii disponibile, Împăratul Dale s-a retras definitiv din funcţie la începutul lui 2014, de altfel ultima postare pe pagina oficială de facebook datează din data de 7 februarie a aceluiaşi an.


FOTO: Insula CatoPacifistul homosexual a declarat război

La începutul aventurii, Regatul, cunoscut şi ca „GLK”, ori „Gay Kingdom”, a trimis pe adresa Parlamentului Australiei, Cabinetului premierului şi Guvernatorului din Queensland scrisori şi Declaraţia de Independenţă prin care erau înştiinţaţi că poporul homo de pe insula Cato doreşte să trăiască în pace cu vecinii. Oficialii australieni i-au lăsat pe Dale Parker Anderson şi pe oamenii săi să-şi vadă liniştiţi de treburile lor curente. Însă, declarat neutru din punct de vedere militar, la nici o săptămână de la proclamarea independenţei, regatul Împăratului Dale a declarat război Australiei. Australienii i-au lăsat să fiarbă în suc propriu, au ignorat declaraţia de război şi au permis aterizarea hidroavioanelor cu cetăţenii „GLK” în porturile de pe continent.

Baza legislativă

Descălecătorii conduşi de Împăratul Dale, care au ajuns pe Cato la bordul navei “Gayflower, au transmis celor curioşi că proclamarea Regatului s-a bazat pe Convenţia de la Geneva din 12 august 1949, dar şi pe Convenţia de la Montevideo privind criteriile pe care poţi declara independenţa unui stat. Astfel, teritoriile unde se proclamă independenţa trebuie să aibă o populaţie permanentă, să fie bine definit, să existe un guvern sau o structură care să asigure funcţionarea entităţii statale şi să fie recunoscut de alte state.

Capitala Paradis

Clima din Regat, aflat pe ruta cicloanelor, este tropicală. Pe insulă nu a existat populaţie indigenă, homosexualii fiind ca la ei acasă.

Capitala Regatului este Heaven, Paradis, pe româneşte. Cetăţenii se supun legislaţiei britanice, iar forma de stat este monarhia constitutională. Moneda oficială este euro. Imnul ţării a fost ales din repertoriul Gloriei Gaynor: I am what I am (Sunt ce sunt). Steagul oficial are benzi orizontale cu culorile curcubeului începând de sus cu cea roşie, urmată de portocaliu, galben, verde, albastru şi mov.

Economia se bazează pe turism, pescuit, emisiuni de mărci poştale şi filatelice şi încasările unui magazin on-line de suveniruri. Comunicaţiile sunt asigurate de staţii de emisie-recepţie pe frecvenţele alocate comunicării maritime, respectiv cu telefoane prin satelit. Transportul în afara ţării se face cu hidroaviane şi bărci cu motor. Deşi a declarat deja un război, Regatul nu are armată şi poliţie.

Împăratul Anderson

Înainte să ajungă împărat, Dale Anderson a fost realizatorul unor emisiuni radio la un post public din Southport, dar şi coordonatorul postului teritorial al Radioului Public din Australia. Cum spuneam, în urmă cu doi ani şi ceva el s-a dat la fund, lăsând statul homosexualilor şi lesbienilor să se descurce fără împărat. Pe vreme când împărăţea, avea un blog prin intermediul căruia comunica cu supuşii şi admiratorii. Adresa ambasadei Regatului Homosexualilor din Australia, unde cei interesaţi puteau obţine cetăţenia, era: Embassy of the GLK, PO Box 1251, Southport 4215, Australia.
Alte articole din categoria: Divertisment

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
ziare.com
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate