Editura Evenimentul si Capital

Marea Lojă Națională a României plăteşte datoriile masonilor şi mai ia şi amendă

MLNR a fost obligată de instanţă să plătească datoriile unui mason
Autor: | | 4 Comentarii | 4730 Vizualizari

De când Marea Lojă Națională a României este condusă de doctorul Radu Bălănescu, mare Mare Secretar al masonilor a devenit Viorel Cătălin Tohăneanu. Acesta din urmă are datorii către o anume doamnă, Alexandra Bărbulescu.

Cum nu le-a plătit, creditoarea a apelat la instanţă. Aşa că Judecătoria Sectorului 6 a obligat Marea Lojă Națională a României să plătească 35.522 de euro și 10429,04 lei Alexandrei Bărbulescu. 

„Admite cererea. Validează poprirea înfiinţată la data de 05.10.2015 de BEJ Silvia Săeşteanu în cadrul dosarului de executare nr.91/2015. Obligă terţul poprit Asociaţia Marea Lojă Naţională din România la plata către creditorul Bărbulescu Alexandra în limita creanţei de 35.522 de euro şi 10429,04 lei a sumelor datorate de acesta debitorului Tohăneanu Cătălin Viorel. În baza art.790 alin.9 Cod procedură civilă amendează terţul poprit cu suma de 2000 de lei. Cu apel în 5 zile de la comunicare, cerere care se depune la Judecătoria sectorului 6 Bucureşti. Pronunţată în şedinţă publică”, se arată în hotărârea Judecătoria Sectorului 6, obţinută de eranews.ro . Marea Lojă a declarat apel împotriva deciziei, contestația masonilor urmând să fie judecată de Tribunalul București

Potrivit legii, poate fi terţ poprit într-un proces persoană fizică sau juridică ce datorează o sumă de bani debitorului urmărit şi de la care creditorul poate obţine direct plata creanţei sale pe calea popririi. Asta înseamnă că pentru a putea avea calitatea de terț poprit în acest proces se presupune că Marea Lojă Națională a României avea datorii către Tohăneanu.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: Justiţie

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate