Editura Evenimentul si Capital

Mama fetei violate pune tunurile pe PRO TV: "Nu mi-a fost protejată IDENTITATEA. Aveam altă înţelegere". Citeşte scrisoarea trimisă către CNA

Valentin Jucan, membru CNA
Autor: | | 10 Comentarii | 1315 Vizualizari

Valentin Jucan, membru al Consiliului Naţional al Audiovizualului, a publicat pe pagina personala de Facebook, scrisoarea pe care mama elevei din Vaslui, violate de cele şapte bestii cu chip de om, a trimis-o către CNA.

Carmen Munteanu susţine că a acceptat să intre în direct, în emisiunea “La Măruţă”, doar pentru 5 minute, pentru a mulţumi oamenilor pentru susţinerea acordată.   “Abia în timpul filmărilor am constatat că intenţia realizatorilor a fost mai mult decât a mă filma 5 minute, însă am realizat că fiind în direct în cadrul acestei emisiuni, nu puteam riposta în niciun mod. De asemenea, mi s-a comunicat de familia mea chiar în timpul emisiunii că nu îmi este protejată identitatea în niciun mod”, a spus Carmen Munteanu. Mama fetei violate a spus că apariţia fiicei sale în emisiunea “La Măruţă” s-a făcut în urma insistenţelor echipei emisiunii. Vezi mai jos întreaga scrisoare trimisă de mama fetei violate către CNA.

De asemenea, Valentin Jucan a adăugat şi anumite prevederi legale din Legea Audiovizualului: - art. 3, alin.1,"Prin difuzarea și retransmisia serviciilor de programe se realizează și se asigură pluralismul politic și social, diversitatea culturală, lingvistică și religioasă, informarea, educarea și divertismentul publicului, CU RESPECTAREA LIBERTĂȚILOR ȘI A DREPTURILOR OMULUI". - art. 10, alin.1, "Consiliul Național al Audiovizualului, denumit în continuare Consiliul, este autoritate publică autonomă sub control parlamentar și garantul interesului public în domeniul comunicării audiovizuale." Decizia CNA nr. 220 - Codul de reglementare a conținutului audiovizual - art. 32, alin. 1: "Niciun drept conferit prin lege nu poate fi exercitat într-un mod excesiv și nerezonabil, contrar bunei credințe, în scopul de a vătăma sau de a păgubi pe altul ori profitând de ignoranța sau buna-credință a persoanelor." - art. 32, alin. 2: "Nu orice interes al publicului trebuie satisfăcut, iar simpla invocare a dreptului la informare nu poate justifica încălcarea dreptului la viață privată."

Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Fapt divers

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate