LUPTA INUMANĂ pentru VIAȚA Aurei Ion. Cum au încercat medicii, cu DISPERARE, să o salveze

LUPTA INUMANĂ pentru VIAȚA Aurei Ion. Cum au încercat medicii, cu DISPERARE, să o salveze

Medicul Sorin Ianceu a făcut primele declarații după tragicul accident produs în 20 ianuarie în Apuseni. El povestește că atât el, cât și dr. Radu Zamfir s-au luptat până în ultimul moment pentru viața studentei Aura Ion.

  • SUFERINŢĂ infinită provocată de un STAT INCOMPETENT. Pot cei RESPONSABILI să privească aceste IMAGINI?

CLICK PE COLAJUL DE MAI SUS pentru a vedea ce suferinţă a provocat incompetenţa instituţiilor responsabile care au bâjbâit 6 ore.Doctorul Calu și-a dat foc costumului de sală, pe care l-a aprins cu ajutorul unui parfum. Am reușit să ținem aprins un foc, să ne încălzim cât de cât. Am adus-o și pe Aura aproape de foc, dar nu o puteam ridica de jos. Avea o leziune de coloană cervicală, era tetraplegică. Nu o puteam ține în picioare”, povestește Sorin Ianceu.  ”Cum am fi putut să o ajutăm altfel? Am acoperit-o, i-am dat hainele de pe noi, am adus-o lângă foc. Din nefericire, după patru ore și jumătate, sau cinci ore de la prăbușire, a intrat în stop cardiorespirator. Radu Zamfir a încercat cu disperare să o salveze. I-a făcut masaj cardiac și manevre de resuscitare 40 și ceva de minute. Când au venit salvatorii, am ales ca unul să rămână cu noi, iar doi să plece cu Radu Zamfir și cu Aura. Să-i mai acordăm încă o șansă. Am luptat toți pentru acest copil până în ultimul moment”, a afirmat Sorin Ianceu la Digi 24.

  • Ce a spus copilotul lui Adrian Iovan imediat după aterizarea forţată. Răzvan Petrescu a făcut CEVA IMPORTANT

Medicul le este recunoscător sătenilor care au înfruntat întunericul, nămeţii şi gerul ca să-i găsească. „Dacă nu erau sătenii, acum pe muntele ăla erau șapte cruci, nu două”, spune medicul. Totodată, el a spus că pilotul Adrian Iovan a făcut tot posibilul pentru a redresa avionul, până în momentul prăbușirii. În urma accidentului aviatic produs în 20 ianuarie în Munţii Apuseni, la graniţa dintre judeţele Cluj şi Alba, şi-au pierdut viaţa două persoane, pilotul Adrian Iovan şi studenta Aurelia Ion. În accident au fost răniţi copilotul Răzvan Petrescu şi medicii Radu Zamfir de la Spitalul Fundeni, Valentin Calu de la Spitalul Elias, Cătălin Pivniceru de la Spitalul "Sf. Maria" şi Sorin Ianceu de la Spitalul Municipal din Beiuş, judeţul Bihor. CLICK AICI PENTRU POZE DE LA LOCUL ACCIDENTULUI AVIATIC

  • În memoria studentei decedate în accidentul din Apuseni, toți cei care vor să-i aducă un omagiu, se pot alătura comunității RESPECT Aura Ion.

Citiţi mai mult: CEA MAI INTENSĂ CONTROVERSĂ: Pilotul Adrian Iovan este EROU sau VINOVAT? Care este părerea TA? CITIȚI ȘI:

Ne puteți urmări și pe Google News
  • Peste 90.000 de români au spus "RESPECT, AURA ION!" Zeci de mii oameni cer PEDEPSIREA celor RESPONSABILI: ”România este sufocată de INCOMPETENŢĂ!”
  • SALVAREA era în HANGAR. Doctorii ZBOARĂ cu ”CONSERVE” MORTALE, pentru transportul organelor, în timp ce aeronava de 1 MILION DE EURO le este INTERZISĂ | FOTO
  • CUTREMURĂTOR. PRIMUL LOCALNIC care a ajuns la EPAVA AVIONULUI: "Noi i-am găsit într-o oră şi jumătate fără GPS, fără nimic"
  • CAUZA ACCIDENTULUI aviatic din Apuseni. AVIONUL avea GHEAȚĂ pe ARIPI. Ce voia să FACĂ IOVAN pentru A DEZGHEȚA avionul și CE A PROVOCAT PRĂBUȘIREA
  • FILMUL ACCIDENTULUI AVIATIC din Munții Apuseni: Pilotul Adrian Iovan și o femeie au murit. STAREA RĂNIȚILOR și ANCHETA | IMAGINI de la locul tragediei