Editura Evenimentul si Capital

LUMINI ȘI UMBRE. Raed Arafat, despre informația că la Colectiv au fost mai mulți morți: ”Acest lucru înseamnă o manipulare. Folosirea cadavrelor ascunse este un lucru care, în inventarul României, există”

Raed Arafat
Autor: | | -4 Comentarii | 1169 Vizualizari

În legătură cu informațiile care s-au vehiculat, conform cărora s-a ascuns numărul cadavrelor din Clubul Colectiv, secretarul de stat Raed Arafat a declarant că s-a încercat o manipulare a populației, menită să-i scadă lui din credibilitate

”Știu sigur că ce s-a răspândit despre ascunderea numărului cadavrelor și așa mai departe, pot să spun că nu e adevărat”, a declarat Raed Arafat, arătându-se dezamăgit că aceste informații au fost vehiculate de oameni care au o voce credibilă și care prinde la un anumit segment de populație: ”Acest lucru înseamnă o manipulare. Folosirea cadavrelor ascunse este un lucru care, în inventarul României, există”.  Asta a fost grav. Că apar legendele e una, dar când îți apar din partea unor jurnaliști, când se fac talk-show-uri pe chestia asta, și sunt sunat și intru în direct fără să știu măcar că am intrat, doar mă trezesc că sunt în interiorul show-ului, și sunt confruntat în public cu situația asta … totuși, a fost o mișcare pe care populația a fost deșteaptă ca să o înțeleagă”. 

Întrebat ce conotație dă acestor informații, Arafat a spus că este aceea a ”manipulării și dezinformării” și că s-a încercat să se creeze o emoție la populație: ”Sau altă posibilitate este ca să vină să îți spună populația: nu mai am încredere, sau măcar să poți să scazi încrederea în ce se întâmplă sau în anumiți oameni și să spui că acești oameni nu ne spun adevărul, că s-au ascuns cadavrele. Colegii străini care au venit și au luat atâția pacienți din cei ventilați, intubați la noi, înseamnă că au fost complici cu noi. Că au luat pacienți care erau, de fapt, în moarte cerebrală. Deci această chestie s-a încercat să se perpetueze, dar nu a mers prea departe”.

Pagina 1 din 1Alte articole din categoria: EVZ Special

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate