Ludovic Orban, despre ruperea USL: "Ziua Z e aproape. Părerea mea e că va fi înainte de europarlamentare"

Ludovic Orban, despre ruperea USL: "Ziua Z e aproape. Părerea mea e că va fi înainte de europarlamentare"

Invitat la emisiunea "Bună seara, România", de pe B1 TV, deputatul PNL a declarat, în această seară, că în PNL nu s-a luat încă decizia ruperii de PSD, dar că, în opinia sa, acest lucru se va întâmpla înainte de alegerile europarlamentare.

"Încă nu s-a luat hotărârea în PNL să se rupă definitiv cu PSD. Ziua Z e aproape. Părerea mea e ca va fi înainte de europarlamentare. În mare parte, le mulţumesc pesediştilor că îşi arată adevărata faţă şi arată ce vor ca să îi convingă pe cei mai mulţi colegi ai mei că nu mai pot continua acest mariaj. Mă rog în fiecare zi să ieşim de la guvernare", a explicat Orban. Liberalul a reamintit și faptul că s-a declarat, încă de la început, împotriva proiectului USL.

"Nu-mi doresc să mai participăm la nicio alegere cu PSD-ul. Ştiţi foarte bine că eu am fost un opozant al acestui proiect al USL. Şi se dovedeşte că am avut dreptate în multe privinţe legate de relaţia cu PSD şi mai ales de ceea ce reprezintă PSD ca partid. Ponta a supt la ţâţa lui Iliescu, Năstase, nu se poate dezbăla. PSD a fost întotdeauna un partid al prim-secretarilor", a conchis deputatul Ludovic Orban. CITIȚI ȘI:

  • PNL anunță modificări la protocolul USL. Surse: Ponta vrea ca parlamentarii liberali să nu mai încalce deciziile luate în USL
  • "Neagresiune"cu forţa în USL. Baronii USL, împăcaţi cu de-a sila
  • Ludovic Orban: Există o presiune sistematică asupra PNL pentru legea amnistiei

Ne puteți urmări și pe Google News