Editura Evenimentul si Capital

EVZ 25 ani

EXCLUSIV. Lucian Mândruţă, victima unei ÎNSCENĂRI obscene cu bărbaţi. Mândruţă: E o contrafacere totală! Autorii: O să fie puţin şocat domnul Mândruţă, dar nu ştergem postarea!

Lucian Mândruţă se declară revoltat de întreaga situaţie
Autor: | | 10 Comentarii | 19653 Vizualizari

O platformă de bloguri a viralizat pe reţele sociale o postare care a fost semnată iniţial Lucian Mândruţă şi ilustrată cu fotografia jurnalistului. Textul care purta semnatura jurnalistului conţinea şi imagini obscene cu bărbaţi, autorul acuzând legalizarea căsătoriilor gay în SUA. Contactat de EVZ, Lucian Mândruţă a declarat că nu îi aparţine postarea şi că nu ştie cine putea să facă aşa ceva în numele lui. "Poate sunt cei de la Noua Dreapta, cu care am avut probleme şi anul trecut, după ce am vorbit pe subiectul casatoriilor gay", a spus Mândruţă. Postarea a devenit inaccesibilă, spune administratorul platformei de bloguri, după prânz când serverul pe care se află pagina a cedat din cauza numărului mare de accesări. Felix Roncea, administratorul platformei, spune că postarea nu va fi îndepărtată şi că e un pamflet la adresa lui Mândruţă, pentru opiniile exprimate de acesta în legătură cu homosexualii.CEL MAI CITIT ARTICOL: Momentul cand lumea a fost în pragul APOCALIPSEI ATOMICE. Rachetele Moscovei, la un pas să arunce omenirea în razboi nuclear. Imagini ale satelitilor militari

Flotă cubaneză Racheta cubaneză 1 Nave de război cubaneze Navă cubaneză...

Blogul "Miscarea Oamenilor Visatori", bindiribli.ro, a publicat textul de mai jos semnat şi ilustrat cu fotografia jurnalistului, la finalul textului erau inserate fotografiile obscene cu bărbaţi. În cursul dumineţii de duminică postarea a început să circule pe Facebook, până la prânz fiind distribuită deja de peste 1.000 de persoane. Apoi pagina a devenit inaccesibilă din cauza numărului de accesări peste capacitatea serverului, susţine administratorul blogului. 

Atenţie, imagini şocante!

Am preluat într-un singur articol de aici- unu şi doi. Vă avertizez, IMAGINI ŞOCANTE! Vă rog să priviţi unde se va ajunge, ce vor aceste victime ale societăţii care luptă pentru drepturile omului, libertatea de exprimare şi iubire, aceşti sensibili lipsiţi de apărare. În viitor, aceşti distinşi domni vor avea dreptul de a face o paradă pe Calea Victoriei, să zicem, dacă li se va refuza acest drept asta ar însemna ca sunt discriminaţi şi se va aplica legea împotriva celor care le vor refuza manifestaţia publică… Domnilor primari, parlamentari şi alti oameni care au puterea de decizie în aceasta privinţă, de prin mass-media sau funcţii înalte. Asta vă doriţi? Asta sunteţi?”.

Mândruţă: Eu scriu numai pe blogul meu şi pe pagina mea de FB

Contactat de EVZ, Lucian Mândruţă a declarat că nu a scris nimic pentru această platformă de bloguri şi că în niciun caz nu s-a exprimat pe tema căsătoriilor gay.

"Tot ce scriu eu este pe pagina mea de Facebook şi pe blogul meu personal, lucianmindruta.com. Habar nu am cine sunt cei de la Miscarea Oamenilor Visători şi nu am scris nimic despre căsătoriile gay. Poate că mi-au făcut iar o farsă cei de la Noua Dreaptă, cu care am mai avut o problemă în trecut pe tema aceasta. Sa îmi daţi şi mie textul şi linkul să văd despre ce este vorba. În niciun caz nu îmi aparţine aşa ceva. Eu sunt la mare, cu bicicleta", a spus Lucian Mândruţă. 

Postarea semnată Lucian Mândruţă a dispărut de pe blog

Ulterior, postarea semnată cu numele jurnalistului a dispărut de pe blogul bindiribli.ro, textul şi fotografiile obscene nemaifiind vizibile la adresa bindiribli.ro/2014/09/11/lucian-mindruta, platforma de bloguri indicând o eroare 404 care apare pe site-uri atunci când un conţinut este şters, adresa URL a fost modificată sau pagina a fost retrasă de la publicare. Interesant este că, deşi adresa URL indică o publicare iniţială în 11 septembrie 2014, reteaua sociala Facebook a retinut ca ultima data a publicarii 25 iunie 2015, de la această dată fiind înregistrate aproximativ 1.100 de redistribuiri, cele mai multe astîăzi.

Reprezentant platformă de bloguri: Verificăm situaţia şi vă anunţăm

Platoforma de bloguri "Miscarea Oamenilor Visători" - bindiribli.ro nu este asumată public clar de vreo persoană sau organizaţie.

Postările de pe această platformă sunt însă promovate şi pe pagina de facebook M.O.V. ( Miscarea Oamenilor Visatori ), pagină asumată de Societatea Carpatii şi unde apare un număr de telefon mobil pentru contact. Persoana care răspunde la acest număr, care a refuzat să-şi decline identitatea, a precizat pentru EVZ.RO:

"Ştim situaţia şi acum facem verificări să vedem ce s-a întâmplat. Sunt mai mulţi utilizatori care pot posta conţinut acolo. Practic orice persoană îşi face cont şi postează ce vrea", a spus această persoană. Întrebat dacă este posibil ca numele de utilizator creat să fie chiar cel al lui Lucian Mândruţă, sursa citată a răspuns: "Este posibil. Pagina a fost stearsă şi acum facem verificări. Când vom avea un rezultat, vă anunţăm", a mai răspuns acesta.

Administrator blog: Nu ştergem postarea. Acum sunt blocate serverele pentru că au intrat prea multe persoane

După o oră reporterii, evz au fost sunaţi de pe numărul de telefon de contact al acestei persoane. În această discuţie, administratorul platformei de bloguri s-a prezentat ca fiind Felix Roncea si ne-a comunicat că postarea de pe blog este "un pamflet" şi că postarea a fost publicată "mai demult" pe blog, dar că astăzi a intrat atât de multă lume încât a blocat serverele pe care este această pagină.

"Nu o ştergem, acum nu se poate vedea pentru că a intrat foarte multă lume şi ne-a blocat serverul. Are un şoc domnul Mândruţă, dar îi trece. Ştim că în trecut s-a pronunţat pentru mişcarea gay, de aceea este un pamflet. Am intrat in admin şi textul este semnat acum Luchian Mândruţa, aşa că putem spune acum că e o coincidenţă. E posibil să aibă şi poza jurnalistului, dar e o întâmplare şi asta", a spus persoana care s-a prezentat ca fiind Felix Roncea.

Felix Roncea este fiul jurnalistului Victor Roncea, o voce cunoscută în blogosferă pentru opiniile ultra-naţionaliste, ultra-ortodoxe, sexiste, homofobe şi rasiste.

Mândruţă: E o contrafacere totală

După ce a văzut platforma de bloguri şi textul postat cu numele şi fotografia lui, Lucian Mândruţă a spus că cei care au făcut asta au intenţionat să-l calomnieze:

"E o contrafacere totală. Păstrarea articolului echivalează cu intenţia de calomnie", a mai spus jurnalistul. 

Bindiribli.ro (sau Mişcarea Oamenilor Visători) este un site care publică si materiale ce ţin de cultură, reţete culinare, dar şi informaţii despre evenimente culturale, nicidecum articole în care a fost asociat numele lui Lucian Mândruţă.

Mişcarea Oamenilor Visători are şi pagină oficială de facebook. De asemenea, cei care vor să scrie pe Bindiribli.ro pot să îşi facă un cont şi "să trimită poezii,recomandări cărţi,amintiri,scurte povestiri,povesti,fabule,legende, grafică (desene,picturi,Graffiti,poze), video (interviuri,documentare,filme,desene animate), audio-uri(muzică)". Aceste informaţii apar chiar pe pagina oficială de Facebook.

Tot de pe pagina oficială de Facebook, aflăm că "Mişcarea Oamenilor Visători-MOV- sau Dreamers Moving Together-DMT- înseamnă, în primul rând, dans, mişcare, a nu sta pe loc. Oamenii tind să rămână pe loc într-o fixaţie mentală sau să evolueze mai mult tehnologic, odată cu sistemul impunător".

Acum, când accesaţi link-ul articolului apare eroarea  404, ca în imaginea de mai jos.

Potrivit statisticilor Facebook, articolul a fost postat in reteaua sociala pe 25 iunie, la ora 4.56 am. Până să fie inaccesibilă pe blog, postarea semnată cu numele jurnalistului a fost distribuită de aproape 1.100 de persoane în reţeaua socială.

Youtube: Felix Roncea, luat la întrebări de o activistă a mişcării feministe

Pe reţeaua Youtube, unde sunt distribuite înregistrări video, a fost publicat, în februarie 2013, un dialog între mai multe persoane şi Felix Roncea. Fiul cunoscutului jurnalist Victor Roncea este acuzat că e fascist şi este atras într-un dialog despre avort, rromi, homosexualitate şi naţionalism.

Înregistrarea este postată pe contul de youtube al utilizatorului Jalba N. Proțap.

Lucian Mândruţă, într-un dialog inedit despre drepturile homosexualilor, o înregistrare disponibilă tot pe youtube, publicată în iulie 2014:

În septembrie 2014, Lucian Mândruţă a provocat un scandal după ce a publicat pe blogul său o "Scrisoare catre gay", text republicat de jurnalist în aprilie 2015.

Stiu ca părinţilor voştri le-a fost rusine cu voi toată adolescenta (mai ales dupa sedinta aia din liceu). Stiu ca bunicii nu va mai aşteaptă la masa. Ca la serviciu colegii schimbă vorba cand intraţi în cameră. Ca râd când plecaţi.

Şi-n general, ştiu că lumea va spune, când crede ca nu auziţi, bulangii şi poponari.

Ştiu.

Şi eu am făcut-o. Nu pentru c-aş fi fost religios. Nu pentru că cel puţin două cărti sfinte recomandă trimiterea voastră de urgenţă la judecata supremă a Celui de Sus. Care, deşi a permis sa fiţi aşa, simte nevoia sa vă pedepsească … pentru exact acelaşi lucru.

Am facut-o si pentru ca asa cerea traditia. Pentru ca, la noi, e barbateste sa urasti. Pentru ca in cultura din spatele blocului din Pantelimon, nu exista gay, dupa cum nu exista Goethe. Ci doar poponari si bulangii. Rezerva de cadre a iadului. Si dovada vie, pentru fiecare amarat care trage dintr-o o bere doua ore la o terasa ieftina, ca exista ceva si mai rau decat el. Si mai jos.

Ghinion, am plecat de acolo. Nu stiu cum s-a facut, cum am scapat. Nu stiu cum mi-am schimbat parerea despre voi.

Poate pentru ca intre timp insa, am ajuns sa va cunosc. Showbiz, normal. Stiu doi-trei homosexuali de buna calitate umana. Stiu si niste hahalere. Ca peste tot. Nu cred ca-i ceva deosebit cu voi, in afara de chestia aia din pat care am si uitat cum se numeste (am o varsta, nu ma mai entuziasmez usor!)

Intre timp insa am descoperit un lucru uluitor: aveti parinti. Rude. Prieteni adevarati. Si din acel moment mi-a fost foarte greu sa mai glumesc pe seama voastra. Pentru ca am realizat cata suferinta raspanditi in jur si cat din mizeria asta vine din neintelegerea celorlalti.

100%. Noi va facem viata un iad. Stiu.

Vezi aici textul de pe blog

Scrisoarea către Lucian Mândruţă

Scrisoarea lui Lucian Mândruţă a primit imediat un răspuns, tot în blogosferă, răspuns care a amplificat şi mai mult scandalul. Dănuţ Tănase a publicat un text intitulat "Scrisoare catre Lucian Mandruta".

Motto: Domnule Mandruta, vreau doar sa va spun, ca ipocrizia, prostia si ingnoranta, au ajuns la dumneavoastra. Nu razboiul.

Un nou scandal legat de homosexualitate, zguduie societatea romaneasca pe internet. Un cuplu de homosexuali, isi duc fetita, adoptata desigur, in varsta de numai 4 ani, ca sa o schimbe de haine intr-un vestiar de… barbati, of course, al unui club de fitness dintr-un hotel de lux din Bucuresti.

Cativa barbati de acolo, din vestiar, reactioneaza negativ, pe buna dreptate spun eu, iar homosexualii care au comis magaria, actul iresponsabil, incep sa strige in gura mare pe la autoritati si pe la cine este dispus sa-i asculte, ca sunt discriminati! Chiar asa sa fie! Cum sa duci un copil de sex feminin, atat de mic ca varsta, intr-un loc in care barbati in toata firea, stau in curul gol si cu pulele si coaiele la vedere, pentru ca este vestiar, nu biserica, fara voia lor, in fata unui… copil?!

Sigur ca oamenii din acel vestiar au fost revoltati de situatie, si le-au spus vreo doua inconstientilor care au facut asta, adica i-au pus in fata unui fapt implinit, venind cu copilul in vestiar! Am folosit intentionat denumirile ne stiintifice ale organelor genitale masculine, pentru a sublinia, a ingrosa astfel scabrosul, absurdul si promiscuitatea situatiei. Imi cer scuze anticipat pentru asta. O sa mai folosesc termenii in cuprinsul acestui text, din acelasi motiv. Homosexualii care au facut aceasta porcarie, au tupeul sa numeasca asta discirminare sexuala, si reclama asta la autoritati acest incident, ca fiind nici mai mult nici mai putin decat… discriminare (!!!), iar Lucian Mandruta, un ins care se vrea si se da mare destupat la creiere, se face avocatul Diavolului, colportand intr-un articol mizerabil scris de el, numai minciuni, clisee si interpretari, care denota multa prostie, manipulare, exagerari nefondate, ticalosie, si foarte multa ignoranta pe subiect.

Vezi aici textul complet!

I se trage de la legalizarea căsătoriilor homosexuale în SUA

Postarea în care apar imagini cu bărbaţi în ipostaze obscene, semnată iniţial Lucian Mândruţă şi acum Luchian Mândruţă, a devenit virală pe Facebook în contextul dezbaterilor aprinse iscate la finalul acestei săptămâni, după ce Curtea Supremă din SUA a decis că sunt legale căsătoriile homosexuale pe tot teritoriul ţării. 

Persoanele care s-au angajat în discuţii pe această temă au readus în actualitate controversele provocate anul trecut de Lucian Mândruţă. În acest context a devenit foarte distribuită postarea atribuită jurnalistului, în care sunt publicate imaginile cu bărbaţi implicaţi în acte obscene la ceea ce pare că este o manifestare gay.

Căsătoriile homosexuale devin legale pe tot teritoriul Statelor Unite Curtea Supremă a Statelor Unite a decis vineri că homosexualii de pe întreg teritoriul Statelor Unite au dreptul constituțional de a se căsători.Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro
Tema zilei
16:25 Ce spune Iohannis despre ALEGERILE ANTICIPATE 13:45 Ce ASCUNDE programul CONSULTĂRILOR la Cotroceni 12:53 STRATEGIA PNL înaintea CONSULTĂRILOR cu Iohannis. Orban NU VREA la guvernare - surse | Exclusiv EvZ 12:51 Portița matematică a lui Klaus Iohannis: PSD riscă să piardă guvernarea 10:57 Cine nu i-a RĂSPUNS la telefon lui GRINDEANU după ce a fost DEMIS 09:58 Noul premier: lista scurtă din PSD - surse 09:27 Evoluție INCREDIBILĂ în SONDAJE pentru PSD, în urma CRIZEI INTERNE. Influența SCANDALULUI asupra electoratului 08:52 Ce va face ministrul Justiției PÂNĂ în ULTIMUL MINUT, după demiterea Guvernului. Declarațiile lui Toader 08:22 Greșeala FATALĂ din LISTA de PREMIERI a lui Dragnea, descoperită de Băsescu 00:32 ULTIMA MUTARE A LUI PONTA. Dragnea, luat prin surprindere 00:20 Grindeanu ARE O INFORMAŢIE-BOMBĂ DESPRE ŞEFUL PSD: „I-am spus lui Dragnea…” Premierul a vorbit şi despre SCHEMA MARII TRĂDĂRI care L-A DEZAMĂGIT CRUNT 21:36 Gușă, previziune SUMBRĂ despre PSD: „Dragnea a pierdut războiul de supraviețuire în vârful partidului” 20:25 Scenariul-ȘOC! Cum poate Iohannis să STRICE planurile lui Dragnea 18:50 Cronica Războiului conjugal din PSD. România lui Cristoiu 18:18 Grindeanu are sfaturi preţioase: „Viitorul prim-ministru să nu creadă în prietenia cu Liviu Dragnea" 17:00 CANCER ÎN JUSTIŢIE! Dezvăluirea anului vizează un judecător de la ÎCCJ. Relaţii incestuoase cu sora sa 16:55 CTP are un mesaj dur după moţiune: „ PSD e condus prin FRICĂ” 16:21 Grindeanu este istorie. DRAGNEA ŞTIE CELE 4 NUME care POT AJUNGE PREMIER: „Sunt din PSD” 13:50 Prima REACȚIE de la COTROCENI, după CĂDEREA Guvernului. Consultări cu partidele, începând de luni 06:16 LIVIU DRAGNEA este în pragul SINUCIDERII POLITICE! Un lanț de greșeli a dus PSD în pragul scindării și pe punctul de a pierde puterea politică în cadrul alianței de guvernare. Ce câștigă VICTOR PONTA.

Articole salvate