Editura Evenimentul si Capital

EXCLUSIV. Lucian Mândruţă, victima unei ÎNSCENĂRI obscene cu bărbaţi. Mândruţă: E o contrafacere totală! Autorii: O să fie puţin şocat domnul Mândruţă, dar nu ştergem postarea!

Lucian Mândruţă se declară revoltat de întreaga situaţie
Autor: | | 10 Comentarii | 20037 Vizualizari

O platformă de bloguri a viralizat pe reţele sociale o postare care a fost semnată iniţial Lucian Mândruţă şi ilustrată cu fotografia jurnalistului. Textul care purta semnatura jurnalistului conţinea şi imagini obscene cu bărbaţi, autorul acuzând legalizarea căsătoriilor gay în SUA. Contactat de EVZ, Lucian Mândruţă a declarat că nu îi aparţine postarea şi că nu ştie cine putea să facă aşa ceva în numele lui. "Poate sunt cei de la Noua Dreapta, cu care am avut probleme şi anul trecut, după ce am vorbit pe subiectul casatoriilor gay", a spus Mândruţă. Postarea a devenit inaccesibilă, spune administratorul platformei de bloguri, după prânz când serverul pe care se află pagina a cedat din cauza numărului mare de accesări. Felix Roncea, administratorul platformei, spune că postarea nu va fi îndepărtată şi că e un pamflet la adresa lui Mândruţă, pentru opiniile exprimate de acesta în legătură cu homosexualii.CEL MAI CITIT ARTICOL: Momentul cand lumea a fost în pragul APOCALIPSEI ATOMICE. Rachetele Moscovei, la un pas să arunce omenirea în razboi nuclear. Imagini ale satelitilor militari

Flotă cubaneză Racheta cubaneză 1 Nave de război cubaneze Navă cubaneză...

Blogul "Miscarea Oamenilor Visatori", bindiribli.ro, a publicat textul de mai jos semnat şi ilustrat cu fotografia jurnalistului, la finalul textului erau inserate fotografiile obscene cu bărbaţi. În cursul dumineţii de duminică postarea a început să circule pe Facebook, până la prânz fiind distribuită deja de peste 1.000 de persoane. Apoi pagina a devenit inaccesibilă din cauza numărului de accesări peste capacitatea serverului, susţine administratorul blogului. 

Atenţie, imagini şocante!

Am preluat într-un singur articol de aici- unu şi doi. Vă avertizez, IMAGINI ŞOCANTE! Vă rog să priviţi unde se va ajunge, ce vor aceste victime ale societăţii care luptă pentru drepturile omului, libertatea de exprimare şi iubire, aceşti sensibili lipsiţi de apărare. În viitor, aceşti distinşi domni vor avea dreptul de a face o paradă pe Calea Victoriei, să zicem, dacă li se va refuza acest drept asta ar însemna ca sunt discriminaţi şi se va aplica legea împotriva celor care le vor refuza manifestaţia publică… Domnilor primari, parlamentari şi alti oameni care au puterea de decizie în aceasta privinţă, de prin mass-media sau funcţii înalte. Asta vă doriţi? Asta sunteţi?”.

Mândruţă: Eu scriu numai pe blogul meu şi pe pagina mea de FB

Contactat de EVZ, Lucian Mândruţă a declarat că nu a scris nimic pentru această platformă de bloguri şi că în niciun caz nu s-a exprimat pe tema căsătoriilor gay.

"Tot ce scriu eu este pe pagina mea de Facebook şi pe blogul meu personal, lucianmindruta.com. Habar nu am cine sunt cei de la Miscarea Oamenilor Visători şi nu am scris nimic despre căsătoriile gay. Poate că mi-au făcut iar o farsă cei de la Noua Dreaptă, cu care am mai avut o problemă în trecut pe tema aceasta. Sa îmi daţi şi mie textul şi linkul să văd despre ce este vorba. În niciun caz nu îmi aparţine aşa ceva. Eu sunt la mare, cu bicicleta", a spus Lucian Mândruţă. 

Postarea semnată Lucian Mândruţă a dispărut de pe blog

Ulterior, postarea semnată cu numele jurnalistului a dispărut de pe blogul bindiribli.ro, textul şi fotografiile obscene nemaifiind vizibile la adresa bindiribli.ro/2014/09/11/lucian-mindruta, platforma de bloguri indicând o eroare 404 care apare pe site-uri atunci când un conţinut este şters, adresa URL a fost modificată sau pagina a fost retrasă de la publicare. Interesant este că, deşi adresa URL indică o publicare iniţială în 11 septembrie 2014, reteaua sociala Facebook a retinut ca ultima data a publicarii 25 iunie 2015, de la această dată fiind înregistrate aproximativ 1.100 de redistribuiri, cele mai multe astîăzi.

Reprezentant platformă de bloguri: Verificăm situaţia şi vă anunţăm

Platoforma de bloguri "Miscarea Oamenilor Visători" - bindiribli.ro nu este asumată public clar de vreo persoană sau organizaţie.

Postările de pe această platformă sunt însă promovate şi pe pagina de facebook M.O.V. ( Miscarea Oamenilor Visatori ), pagină asumată de Societatea Carpatii şi unde apare un număr de telefon mobil pentru contact. Persoana care răspunde la acest număr, care a refuzat să-şi decline identitatea, a precizat pentru EVZ.RO:

"Ştim situaţia şi acum facem verificări să vedem ce s-a întâmplat. Sunt mai mulţi utilizatori care pot posta conţinut acolo. Practic orice persoană îşi face cont şi postează ce vrea", a spus această persoană. Întrebat dacă este posibil ca numele de utilizator creat să fie chiar cel al lui Lucian Mândruţă, sursa citată a răspuns: "Este posibil. Pagina a fost stearsă şi acum facem verificări. Când vom avea un rezultat, vă anunţăm", a mai răspuns acesta.

Administrator blog: Nu ştergem postarea. Acum sunt blocate serverele pentru că au intrat prea multe persoane

După o oră reporterii, evz au fost sunaţi de pe numărul de telefon de contact al acestei persoane. În această discuţie, administratorul platformei de bloguri s-a prezentat ca fiind Felix Roncea si ne-a comunicat că postarea de pe blog este "un pamflet" şi că postarea a fost publicată "mai demult" pe blog, dar că astăzi a intrat atât de multă lume încât a blocat serverele pe care este această pagină.

"Nu o ştergem, acum nu se poate vedea pentru că a intrat foarte multă lume şi ne-a blocat serverul. Are un şoc domnul Mândruţă, dar îi trece. Ştim că în trecut s-a pronunţat pentru mişcarea gay, de aceea este un pamflet. Am intrat in admin şi textul este semnat acum Luchian Mândruţa, aşa că putem spune acum că e o coincidenţă. E posibil să aibă şi poza jurnalistului, dar e o întâmplare şi asta", a spus persoana care s-a prezentat ca fiind Felix Roncea.

Felix Roncea este fiul jurnalistului Victor Roncea, o voce cunoscută în blogosferă pentru opiniile ultra-naţionaliste, ultra-ortodoxe, sexiste, homofobe şi rasiste.

Loading...
Pagina 1 din 2Alte articole din categoria: Fapt divers

evz.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE Şi
FACEBOOK
evz.ro

Articole salvate