Editura Evenimentul si Capital

Liviu Dragnea vrea reformarea PSD: Miniştrii să comunice ce fac pentru cetăţeni în domeniul în care activează

Autor: | | 5 Comentarii | 230 Vizualizari

Președintele interimar al PSD, Liviu Dragnea, și-a luat în serios atribuțiile de șef. A pus la punct un plan pe termen mediu și scurt pe care l-a prezentat, joi, presei. Unul dintre principalele obiective este implicarea tinerilor în partid. Dragnea a anunțat, de asemenea, că le va cere miniștrilor din Cabinetul Ponta ca atunci când participă la emisiuni să vorbească strict despre domeniul în care activează.

EVZ vă prezintă principalele declarații ale președintelui interimar al PSD: 
 
  • Practic, să recativăm ceea ce ne defineşte. Vom gândi un nou proiect pentru societate, vom moderniza ideea de stânga. Pentru asta vom aduce intelectuali de stânga. PSD va contrinui la realizarea unui climat politic diferit. Un dialog între partide, între Preşedinţie, Guvern şi Parlamenr.
  •  Vom acorda o atenţie stimulării tinerilor pentru a se implica în viaţa de partid. Trebuie să pregătim o nouă generaţie de lideri tineri. Vom dezvolta dezbateri cu tineri şi pentru tineri.  Este timpul să depăşim nivelul de likeuri pe Facebook. Vom dezvolta o platformă online pentru ca tinerii să spună cum văd ei că trebuie să fie componenta de tineri şi cum văd rezolvarea problemelor acestor ţări. Vom reactia cluburile social-democrate. 
  • Până pe 15 octombire, fiecare organizaţie îşi va prezenta candidaturile. Propunerile vor fi realizate de o echipă. Candidaţii vor intra într-un training pentru a se pregăti pentru funcţia vizată. Vom realiza o fişă pentur fiecare localitate care să cuprindă care sunt nevoile de dezvoltare a localităţii şi harta electorală. Vom relua sistemul de videoconferinţe cu organizaţiile de ţară.
  •  Putem afla toate problemele cu care se confruntă membrii noştri şi ei află despre intenţiile noastre de la centru. Se vor transmite mesaje zilnic pentru a fi informaţi de acţiunile Guvernului şi acţiunile partidului. Comunicare publică. 
  • Vor fi conferinţe de presă organizate. Intenţionăm să compatibilizăm agenda cetăţeanului cu cea guvernamentală. 
  • O să rugăm miniştrii să comunice ce fac pentru cetăţeni în domeniul în care activează. Un ministru care comentează alte teme nu ajută Guvernul, nici pe prim-ministrul. Va fi înfiinţat un departament de resurse umane care va cuprinde o fişă a fiecărui partid.  
  •  Departamentele PSD vor deveni funcţionale. Vor fi laboratoarele partidelor care va valida politicile publice. Parlamenttarii PSD vor trebui ajutaţi. Se va pune accent pe o consultare contrinuă cu societatea civilă. Miniştrii vor comunica mai bine cu grupurile noastre din Parlament pentru ca parlamentarii să fie informaţi mai bine.  PSD va asigura sprijin Guvenrului şi Preşedinţiei pentru direcţiile politicii româneşti. 
  • PSD va sprijini fără echivoc relaţiile pe care România le are cu partenerii strategici. Vom realiza o serie de documente de istorie a partidului pentru a marca 25 de ani de la înfiinţarea PSD. 
Pagina 1 din 1Stirile zilei

Alte articole din categoria: Politica

Alte articole din categorie

capital.ro
libertatea.ro
rtv.net
wowbiz.ro
b1.ro
cancan.ro
infoactual.ro
unica.ro
fanatik.ro
dcnews.ro
Loading...

LASA UN COMENTARIU

Caractere ramase: 1000

CITEŞTE ŞI

Articole salvate